bba 2 live

Juna : Dua një karikaturë prej teje
  28/04/09 02:40 Juna interesohet për pikturat dhe vizatimet e Adit. Ai tregon se kur ka qënë i izoluar, filloi ta praktikonte këtë gjë fillimisht duke kopjuar e më pas kuptoi se kishte aftësi në këtë gjë. Adi thotë se ka kopjuar konturet, ndërsa dritë hijet i ka bërë vetë, duke u perfeksionuar dita ditës. Juna i kërkon që t’i bëjë dhe asaj një karikaturë të tillë si për kujtim dhe Adi pranon që t’ia bëjë, por duke e vënë në dijeni se nuk është shumë i aftë. Juna i thotë se e rëndësishme është... Vazhdo

April 29, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Juna : Dua një karikaturë prej teje
Tags: , , , , , , ,

Page 2 of 212