Belgjika

Dani: Kur këndon dhe qan zemra…
Këngëtari më melankolik dhe emotiv, por edhe këngëtari i baladave, Ramadan Krasniqi-Dani, gjithsesi është ndër këngëtarët e rrallë të estradës sonë, qoftë për stilin e tij të veçantë, qëndrimin në skenë, modestinë, por edhe interpretimin e teksteve shumë të fuqishme me elemente dhembshurie, emotive, përkushtuese dhe prekëse. Intervistoi: Gazmend Kajtazi “Moj katile”, “Tradhtare”, “Duro zemër”, “Ndahet zemra”, “Me 7 dry”, “Ti që fike shpirtin... Vazhdo
Video – Karate Team “Ulqini” i pathyeshëm në Podgoricë
KARATE TEAM “ULQINI” MORI PJESË NË DY TURNE NDËRKOMBËTARE TË KARATESË: KUPËN “OMLADINAC 2009″ NË PODGORICË DHE TURNEUN “ZAHIR PAJAZITI “ NË KOSOVË Karate Team “Ulqini” i përbërë nga karateistët e klubeve “Ulqini” dhe “Albulena”, mori pjesë më 30 maj 2009 në dy turne ndërkombëtare të karatesë: në Turneun e I ndërkombëtar të karatesë “Omlladinac 2009” në Podgoricë dhe në Turneun e IV përkujtimor të karatesë “Zahir Pajaziti” në Orllan... Vazhdo
Flet Eklen Laca, ish i dashuri i Mesidës, nga Belgjika
Flet Eklen Laca, ish i dashuri i Mesidës, nga Belgjika Mesida dhe Ekleni E keni ndjekur Mesidën në BB? E kam ndjekur sa herë që kam pasur kohë të lirë, se jam i zënë me biznesin tim. Si të duket në ato momente që e ke ndjekur? Faktikisht është vetvetja. Mesi kështu është, e çiltër edhe jo e djallëzuar si vajzat tjera aty brenda. Të gjitha të tjerat të djallëzuara të duken? Jo të gjitha, disa po, si p,sh, Adelajda, Aida, Zhuljeta Si të duken marrëdhëniet e Mesidës me vajzat e tjera? Për aq kohë sa i... Vazhdo
Gazeta“Vijesti”: Eshte bllokuar aplikimi i Malit të Zi në BE
E përditshmja malazeze “Vijesti” thekson se aplikimi i Malit të Zi për statusin e kandidatit të BE-së është bllokuar në Këshillin e Ministrave të Bashkimit Evropain. POTGORICE- Aplikimi i Malit të Zi për statusin e kandidatit të BE-së është bllokuar në Këshillin e Ministrave të BE-së . Lajmi bëhet i ditur sot nga e përditshmja malazeze “Vijesti”. Kjo ndodhi para se Komisioni Europian të prezantonte opinionin e tij nëse Mali i Zi ishte i gatshëm të fitonte statusin e kandidatit apo jo. Duke iu referuar... Vazhdo