* Berati

Tre çmime për fëmijët e Ulqinit – në konkursin “Kolor 2011″Berat – Video
Një grup i fëmijë nga Ulqini të moshës 6-10 vjeç janë prezantuar për herë të parë me punimet e tyre në konkursin “Kolor 2011” dhe ekspozitën tradicionale të organizuar në Galerinë e Arteve “Edward Lear” në Berat, me rastin e Ditës së Fëmijëve. Fëmijët janë vijues të punëtorisë artistike për fëmijë, e cila udhëhiqet nga piktoret Vahida Hasanaga – Nimanbegu dhe Renata Mashanoviq. Genti Lula, Tijana Popoviq dhe Todora Mirdita janë tre fëmijët nga Ulqini që kanë fituar çmime në këtë konkurs... Vazhdo

July 3, 2011  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Tre çmime për fëmijët e Ulqinit – në konkursin “Kolor 2011″Berat – Video
Tags: , ,

Sali Berisha është fitues në zgjedhjet e përgjithshme në Shqipëri,sipas Exit Poll
Partia Demokratike e Sali Berishës është fituese në zgjedhjet e përgjithshme në Shqipëri. PD ka fituar 47.5% të votave, ndërsa PS e Edi Ramës fitoi 38.8%. LSI e Ilir Metës ka fituar 6.5%, ndërsa 7.2% të tjerët. Këto rezultate janë publikuar në TV Klan, në bazë të Exit Poll, të realizuar nga Instituti për Studime Humanistike “Gani Bobi”. Rezultatet janë llogaritur nga 10051 anketa me votuesit në mbarë Shqipërinë. Marshi i gabimit llogaritet 1 deri 1.5 %. Ky është vetëm një rezultat parashikues, i nxjerrë... Vazhdo