Berisha

Protesta e opozitës në Tiranë – NEWS24 – LIVE
LAJME LIVE NGA NEWS24 #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */  Vazhdo

January 21, 2011  :: Lajmet / Vijesti :: Komente (6)
Tags: , , , ,

Gjukanoviq: Centrali berthamor, ende ne leter
Ideja e ndertimit te nje centrali berthamor ne Shkoder, fare prane kufirit me Malin e Zi ka nxitur reagime te forta ne vendin fqinj. Per kete arsye ka nderhyre vete kryeministri Milo Gjukanovic, qe ka deklaruar se centrali eshte ende nje ide ne fazen e tij fillestare, dhe se Mali i Zi do te beje te gjitha perpjekjet kur te nisin diskutime konkrete per te mbrojtur interesat e tij. “Nisma eshte ende te fazen fillestare dhe Mali i Zi do te marre pjese ne te gjitha diskutimet. Nese nuk hiqet dore nga ndertimi i centralit, do te merret garanci... Vazhdo