bern

Mbledhje familjare e ulqinakëve në Zvicër me 12 Mars 2011 ne Vevey
Të nderuar bashkëatdhetar Të Shtunën me 12.Mars.2011  ju presim prej ora 10h00 të mëngjesit në  Salle Del Castillo në Vevey. Musa Pali i përkrahur nga Besim Hoxha dhe Haxhi Buri me seli në kanton Vaud,organizuan një dite – takim familjar, ku do ju përcjellë me një program festiv, në lokalin e kësaj Qendre në Vevey. …Këtë ditë familjare e përcjell një atmosferë festive. Musa Pali dhe dy organizatorët do ta bagatojn shkëlqyeshëm organizimin e mirë të këtij tubimi,me muzik të rastit Live dhe me... Vazhdo
Kënga e Sinan Vllasaliu: Himni i diasporës Shqiptare
Kënga e Sinan Vllasaliut, “Me jarana nëpër autobana…” sado qesharake që na duket i ka të gjitha tiparet te bëhet himn i diasporës. Këngëtari i muzikës popullore, Sinan Vllasaliu që është dukur i dëgjueshëm për të gjithë- ata që dëgjojnë muzike popullore por edhe për rokera e clubbera etj- ka lansuar një këngë të re e cila posedon krejt tiparet që të bëhet himn nëpër diasporën shqiptare- kosovare. Kënga, titulli i te cilës mund të jete cilido, por që do të mbahet mend si “Unë... Vazhdo

January 20, 2009  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Kënga e Sinan Vllasaliu: Himni i diasporës Shqiptare
Tags: , , , , , , , , , ,