Besim Beqaj

Reagojnë në rast keqtrajtimi tha kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Besim Beqaj
Ulqin, — Nga përfaqësuesit më të lartë të Odës ekonomike malazeze, të Portit të Tivarit, të Komunës së Ulqinit dhe të afaristëve me të cilët jemi takuar gjatë këtyre dy ditëve të qëndrimit tonë në Mal të Zi, kemi kërkuar që të bëjnë angazhime pozitive për mundësinë e depërtimit normal të prodhimeve kosovare në tregun malazias, duke e ditur se mijëra qytetarë të Republikës së Kosovës tradicionalisht pushojnë në Ulqin në veçanti.Kështu deklaroi të martën për KosovaLive Besim Beqaj, kryetar... Vazhdo

May 21, 2008  :: Ekonomia / Ekonomija, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Reagojnë në rast keqtrajtimi tha kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Besim Beqaj
Tags: , , , , , , ,