Besnik Adovic

Besnik Adoviqi nga KK Albulena nga Ulqini fitoi medaljen e bronzit – Foto
Sukses i Besnik Adoviqit nga KK Albulena ne kampionatin europian të karatesë Besnik Adoviqi nga KK Albulena nga Ulqini fitoi medaljen e bronzit në kategorinë e rëndë ne kampionatin europian te karatesë për kadetë, junior dhe senior te rinj të mbajtur në Novi Sad, njofton Vijesti. ‘’Kam pritur më shumë edhe pse nuk mund të jem i pakënaqur pasi konkurenca ka qenë jashtëzkonisht e fortë . Më vjen pak keq që kam humbur në gjysëmfinale pasi garuesin nga Spanja e kam pas mundur vitin e kaluar në Izmir, kur edhe kam... Vazhdo