Besnik Shata.

Taekwondo Ulqini merr 4 çmime nga Komuna e Ulqinit
Të premtem me datë 25.12.2009 në shtëpin e kulturës nën organizimin e komunës së Ulqinit u bë ndarja e çmimeve për sportistët e qytetit tonë. Në mesin e shumë klubeve sportive ishte edhe klubi i Taekwondo-së Ulqini i cili merr 4 çmime. Nga klubi i Taekwondo-së Ulqni garuesi Mersudin Kurti vlerësohen si sportisti më me perspektiv, ndërsa Besnik Shata garuesi më i mirë. Klubi i Taekwondo Ulqini fiton çmimin si klubi më me perspektiv i qytetit tonë, dhe kryetrajneri Fikret Dushku shpërblehet poashtu më një mirënjohje... Vazhdo

December 26, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Taekwondo Ulqini merr 4 çmime nga Komuna e Ulqinit
Tags: , , , , ,

Takewondo“Ulqini” Arijeta Zati kampione e dyfishtë
U mbajt kampionati i Malit të Zi në taekwondo për kadetë dhe seniorë Kampionë të Malit të Zi u shpallën edhe Adnan Hoxha, Rinor Jahja, Ardijana Karamanaga, Adelisa Muslijeviq dhe Adnan Hasa, i cili fitoi dy medalje të arta dhe një të bronztë. Klubi i Takewondo-së “Ulqini” fitoi 32 medalje në Kampionatin e Malit të Zi për kadetë dhe seniorë që u mbajt më 26 prill. “Ulqini” fitoi shtatë medalje të arta, 12 medalje të argjendta dhe 13 medalje të bronzta. Rezultatin më të mirë e arriti Arijeta Zati, e cila... Vazhdo
Federata e taekwondo-së së Malit të Zi organizoi në Podgoricë seminarin ndërkombëtar
Shtatë mjeshtra nga KT “Ulqini” Trajenri i KT “Ulqini” Fikret Dushku thotë se kjo është hera e parë që në Ulqin arrijnë të dalin shtatë mjeshtra me licencë ndërkombëtare. “Për klubin tonë, kjo ka një rëndësi të madhe, e po ashtu edhe për qytetin. Së shpejti mendojmë që këtë sport ta zgjerojmë edhe në vendet e tjera të qytetin tonë”, thotë ai. Podgoricë – Federata e Taekwondo-së së Malit të Zi organizoi gjatë fundjavës në Podgoricë seminarin treditor për dhënien e licencave ndërkombëtare. Seminarin... Vazhdo
Të dielën në podgoricë u mbajt kampionati i malit të zi në taekwondo
Pesë kampionë nga “Ulqini” Klubi i Taekwondo-së “Ulqini” fitoi dy kupa dhe 17 medalje. Përkundër këtyre rezultateve, drejtuesit e KT “Ulqini” janë të pakënaqur për shkak të arbitrimit të njëanshëm që sipas tyre, i dëmtoi edhe për disa medalje. Federata e Taekwondo-së së Malit të Zi organizoi të dielën në Podgoricë Kampionatin e rregullt për vitin 2008 për pionerë dhe juniorë. Klubi i Taekwondo-së “Ulqini” fitoi dy kupa dhe 17 medalje, prej të cilave pesë të... Vazhdo