Biblioteka Popullore e Ulqinit

Biblioteka e Ulqinit shënon Ditën Botërore të Librit
Të nderuar, Me rastin e 23 prillit, Ditës Botërore të Librit, Biblioteka Popullore e Ulqinit i ofron atë ditë të gjithë të interesuarve anëtarësim njëvjeçar falas. Ky është një aksion i ndërmarrë në bashkëpunim me Bibliotekën Popullore Qendrore të Malit të Zi, me qëllim të shënimit të kësaj date të rëndësishme për letërsinë botërore në përgjithësi. Duke shënuar këtë datë i bëjmë homazh librit dhe autorëve të tij. Njëkohësisht në këtë mënyrë dëshirojmë të nxisim interesimin për lexim... Vazhdo

April 21, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Biblioteka e Ulqinit shënon Ditën Botërore të Librit
Tags: ,