Big Brother Albania 2 Live

Pas Big Brother
14/05/09 00:30 Sori dhe Adi vazhdojnë të bisedojnë për eksperiencën në Big Brother. Ata diskutojnë edhe për finalistët e një viti më parë dhe se cfarë drejtimesh morën ata më pas, duke patur ndikim ose jo nga fakti i të qënurit person publik. Ata mendojnë se kjo lloj eksperience të jep mundësinë e që të të ofrohen shumë mundësi të mëvonshme. Adi tregon ato se cfarë di në lidhje me finalistët e vjetshëm Ai tregon se disave prej tyre iu ofruan mundësi shkollimi ose punësimi, apo edhe disa surpriza të tjera... Vazhdo
Bjordi dhe Adela : Do mbajmë distancë
14/05/09 01:18 Bjordi dhe Adela qëndrojnë shtrirë në dhomën e gjumit. Ai përpiqet t’i afrohet disi asaj, por Adela e ndalon dhe i thotë se duhet të respektojë Sanien, nënën e saj. Bjordi i thotë se po mërzitet, por Adela ia kthen se i vjen keq, por midis tyre duhet mbajtur distancë.  Vazhdo

May 15, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Bjordi dhe Adela : Do mbajmë distancë
Tags: , , , , ,

Qetsori dhe Adi : Për banorët e larguar
  13/05/09 23:00 Qetsori me Adin të ulur në kopësht flasin rreth banorëve të larguar. Të dy ngrenë lart vlerat e Dritanit si njeri. Për Adin ai ishte djalë perfekt dhe i kompletuar. Qetsori pyet për Biken nëse ka filluar punë në polici? Adi thotë që Bika të le në burg dhe hedh celsat. Të dy janë të mendimit se Bika e ka perfaqsuar mirë Lazaratin. Për Anin janë të mendimit se tashmë është bërë personazh i njohur dhe ka për të pasur shumë punë nëpër dasma. Adi e pyet mbi marrëdhëniet e Qetsorit me Arjonin.... Vazhdo

May 15, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Qetsori dhe Adi : Për banorët e larguar
Tags: , , , , , , ,

Shembull i mirë dhe i keq
14/05/09 00:14 Dy të mëdhenjtë e shtëpisë, Adi dhe Sori qëndrojnë në kopësht duke shijuar verë e dëgjuar muzikë. Të dy ndjehen shumë mirë në këto kushte. Bjordi vjen dhe i ngacmon dhe u thotë se kështu sic e kanë nisur, do ta mbarojnë verën që sonte e nuk do kenë më për ditët në vazhdim, por ata i përgjigjen se kanë menduar që të sajojnë një festë, fejesën e Bjordit dhe Adelës dhe kështu do mund të festojnë sërish e të pinë verë. Bjordi me të qeshur i thotë se është dakord, madje një ditë... Vazhdo
Për spektaklin
13/05/09 16:39 Finalistët diskutojnë për spetaklin dhe duartrokitjet e publikut për to. Adi thotë që Bjordi pati duartrokitje, por ai e kundërshton duke i thënë që do donte të kishte patur duartrokitjet si të Qetsorit. Qetsori i thotë me shaka:-“Ato ishin të tuat , por u ngatërruan zërat!” Adelajda vazhdon duke bërë batuta për Qetsorin duke i thënë:-“U bë surrati jot për të patur ashtu duartrokitjesh” Bjordi i thotë që i kishte ardhur Dukati në studjo.  Vazhdo
Bjordi dhe Adelajda : Cfarë u bën grave?
13/05/09 17:59 Bjordi dhe Adelajda duke qëndruar në kopësht diskutojnë për jetën në “Big Brother”. Ato diskutojnë për ditët që kanë kaluar brenda shtëpisë dhe Adelajda thotë:-“Më duket sikur kam luajtur film!” Bjordi shprehet se kur të dalin do jetë aq “rrëmujë” sa që ai ka frikë se nuk do di se si do kontaktojë më pas me banorët e tjerë. Adelajda i thotë që ajo dëshiron që të jetë “rrëmujë” për mos të pasur kohë dhe shton:-“Kam frikë të kem kohë, të jem bosh!” Bjordi i thotë... Vazhdo

May 15, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Bjordi dhe Adelajda : Cfarë u bën grave?
Tags: , , ,

Bjordi : Kam frikë se mos më ngacmojnë
13/05/09 15:59 Bjordi, Adi dhe Qetsori kanë diskutuar për banorët e tjerë të larguar. Bjordi shprehet që e ka marrë shumë malli për Liritën. Qetsori kujton Mimozën dhe nga kjo merr shkas Bjordi për të treguar për natën kur ajo u largua. Ai thotë që në momentin që po dilte i kishte thënë që mos “të nxehej” me të. Ai fillon bën shaka duke thënë që kur të dali do e kapi Poli për fjalët që ka folur për Mimozën. Adi ia kthen duke i thënë që ai do kapet më shumë me Arjanin. Bjordi pyet Adin dhe Qetsorin... Vazhdo
Adelajda : Mami as që e imagjinonte
13/05/09 12:00 Adela kujton me mall mamatë e tyre që vetëm një ditë më parë ishin ulur me ta në kopësht. Ajo flet për të ëmën dhe thotë se ajo duhet të jetë kënaqur me qëndrimin e saj në shtëpinë e Big Brother, edhe pse ndjehej pak në siklet. Adela shprehet se mamaja e saj nuk mund ta kishte imagjinuar kurrë që të ishte në një ambient të tillë, të dilte në televizor e të bëhej e njohur. Ajo thotë se edhe vetë ajo nuk e kishte menduar që do bëhej pjesë e këtij spektakli.  Vazhdo
Sori luftarak, Adi humanist
13/05/09 00:52 Me ta bashkohet edhe Bjordi dhe biseda vazhdon tek eleminimi i Arit dhe dyshja e fundit që mbeti. Adi e shpreh sërish se nuk donte të ishte me të në dyshe, por Bjordi thotë përsëri se as Adi dhe as Sori nuk mund të dilnin katër ditë para finales. Ai, duke u nisur nga një shaka që mamatë e tyre u kanë thënë, mendon se të premten mund të ketë një tjetër eleminim. Adi ia kthen se Arbana e tha me zë të lartë që ishin finalistë dhe ndaj nuk mund të ketë tjetër eleminim. Ai shprehet se për të, një... Vazhdo
Adi : E sulmonin, por nuk argumentonin
13/05/09 00:43 Adi shprehet se i bëri përshtypje tek Adela se publiku i dhuroi edhe duartrokitje, edhe thirrje që nuk tregonin përkrahje. Edhe Sori shprehet se e vuri re ketë gjë, por shton se ajo ka vuajtur shumë. Ata vazhdojnë të flasin për Adelën dhe Adi thotë se i erdhi keq për të dhe nënën e saj, sidomos kur e shikonte që rrinte në dhomë dhe nuk dilte e fliste si nënat e tjera. Për Adelën, Sori mendon se ajo ka vuajtur vërtetë: në disa raste për faj të mendjes së vet e në disa të tjera për faj të grupit.... Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adi : E sulmonin, por nuk argumentonin
Tags: , , , ,

Page 4 of 19« First...23456...10...Last »