Big Brother Albania 2 – Loja lufte

Big Brother Albania 2 – Loja lufte
12/03/09 22:55 Banorët kujtuan lojrat e fëmijërisë dhe Dritani hodhi idene per të luajtur loja lufte. Ato u ndanë në dy skuadra. Loja konsistoi në fshehjen e tyre dhe vrasjen e kundërshtarit. Zhuljeta nga kolltuku bëri arbitrin e lojës me një xhezve dhe një lugë në dorë si borizane e luftës. Banorët përdorën strategji të ndryshme për ta fituar lojën. Dritani u mbulua me batanie për të mos u dalluar, Ardiani përdori pasqyrën për të dalluar kundërshtarët, Arjoni mori tapetin përsipër, etj. Banorët debatuan... Vazhdo