big brother albania 2

Big Brother Albania 2 : Ardian Pojana (Profili)
Mosha: 40 vjec Vendlindja: Tiranë Vendbanimi: Tiranë Gjendja civile: Beqar Profesioni: Marketing tek “Moving Culture” Hobi: Muzika, Oasis, futbolli anglez Do të hyjë në Big Brother sepse: do të njohë njerëz të rinj dhe të fitojë para. Karakteristika: I hurit dhe i litarit. Bën gallatë me të gjithë. Dinak, i paparashikueshëm, por në brendësi tip i qetë dhe jo shumë impulsiv, në impresion të parë. Pranon shakatë. Nuk ka paragjykime. Është shumë i ri për moshën që ka. Adhuron Oasis dhe vishet si ata. Ka... Vazhdo
Adi esthe banori i parë në BIG BROTHER ALBANIA
ADI ESHTE BANORI i parë  në BIG BROTHER ALBANIA 2. Adi eshte 40 vjec i lindur edhe i rritur ne Tirane. Nje nder hobet e tij eshte te shkruajturit.Pelqente futbollin edhe e praktikon 2 here ne jave me miqte e tij. Nje nga endrrat e tij te mbetura ne sirtare ka qene edhe “Kitara”  Vazhdo

Page 102 of 102« First...102030...9899100101102