big brother albania 2

Big Brother Albania 2, Nata Finale, Eleminimi i Adit
Big Brother Albania 2, Nata Finale, Surpriza per Adin
Big Brother Albania 2, Nata Finale, Surpriza per Adelajden
Big Brother Albania 2, Nata Finale, Surpriza per Bjordin

May 17, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Shiko Live :: Comments Off on Big Brother Albania 2, Nata Finale, Surpriza per Bjordin
Tags: , , , , ,

Big Brother Albania 2, Nata Finale, Surpriza per Qetsorin
Qetsori Ferunaj fiton Big Brother Albania 2
Big Brother Albania 2: Adelajda Xhamani eliminohet
  Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Adelajda Xhamani!  Vazhdo
Big Brother Albania 2: Bjordi Mezini eliminohet
  Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Bjordi Mezini!  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 98, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Anjeza, Intervista
Anjeza jashtë “Big Brother 2” Më thoni Arjoni, ju them romancë Anjeza si ndihesh? Më kishte marrë malli për botën time jashtë BB, për familjen time, miqtë mi dhe gjërat e mia të përditshme. Kam një ndjesi të mirë, e cila ndoshta më vjen nga reagimet pozitive që marr jo vetëm nga të afërmit e mi, por edhe nga njerëz të thjeshtë që takoj kudo. Tani po e shoh vetë njohjen që të jep kjo reality show. Anjeza e “vogël”, por me përvojën e jetës mbi supe. A mendon se në atë shtëpi kishte... Vazhdo

Page 2 of 10212345...102030...Last »