big brother albania 2

Big Brother Albania 2, Dita 97, Permbledhje
Bjordi dhe Adelajda : Ato duan lekët, unë dua fitoren
  14/05/09 15:57 Bjordi qëndron me Adelajdën në kopësht duke diskutuar. Bjordi shikon Adin dhe thotë:-“Po sikur t`ia marr fitoren të dyve?!” Adelajda i thotë që ajo do ishte shumë e lumtur dhe se ia uron me gjithë zemër. Ai thotë që është në fazën ku po mendon “se pse mos të jem unë” dhe shton:-“gati në fazën o ti ose unë!” Adelajda i thotë që ajo mendon njësoj si ai dhe shton që ai duhet të kishte menduar që në fillim kështu. Bjordi thotë:-“Lekët falen, fitorja jo!” Sipas Adelajdës fitorja... Vazhdo

May 15, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Bjordi dhe Adelajda : Ato duan lekët, unë dua fitoren
Tags: , , , , , ,

Big Brother Albania 2, Dita 96, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 96, Permbledhje  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 95, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 95, Permbledhje  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 95, Intervista, Arjani Bakalli
Big Brother Albania 2 – Dita 95 – Intervista Arjanin http://www.dailymotion.com/video/x99nn3  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 95, Eleminimi i Arjanit

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Shiko Live :: Comments Off on Big Brother Albania 2, Dita 95, Eleminimi i Arjanit
Tags: , , , , ,

Big Brother Albania 2 , Dita 95 , Pjese nga ditari
Big Brother Albania 2, Dita 95, Mamate zgjedhin finalistin
Big Brother Albania 2, Dita 95, Mamate zgjedhin finalistin  Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Shiko Live :: Comments Off on Big Brother Albania 2, Dita 95, Mamate zgjedhin finalistin
Tags: , , , , , ,

Big Brother Albania 2, Dita 94, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 94, Permbledhje  Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Shiko Live :: Comments Off on Big Brother Albania 2, Dita 94, Permbledhje
Tags: , , , ,

Big Brother Albania 2, Dita 93, Permbledhje
Big Brother Albania 2 – Dita 93 – Permbledhje  Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Shiko Live :: Comments Off on Big Brother Albania 2, Dita 93, Permbledhje
Tags: , , , ,

Page 3 of 10212345...102030...Last »