big brother albania 2

Big Brother Albania 2, Finalistet, Adela, Adi, Bjordi, Qetsori
BIG BROTHER ALBANIA 2, FINALISTET FINALISTET E BIG BROTHER ALBANIA 2 JANE ADELAJDA XHAMANI ARDIAN POJANA BJORDI MEZINI QETSOR FERUNAJ Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove Per te VOTUAR Adelajden, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191 Per te VOTUAR Ardianin, dergoni: BB ARDIAN ne 15191 Per te VOTUAR Bjordin, dergoni: BB BJORD ne 15191 Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191 Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga Kosova, 80 cent + TVSH  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Nata 14,Spektakli
PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 PJESA 5 PJESA 6 PJESA 7 PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10 PJESA 11  Vazhdo
Moza dhe Anjeza ne E Diell
Moza dhe Anjeza ne E Diell http://www.dailymotion.com/video/x98umc  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 92, Permbledhje  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Hyjne mamate e banoreve
Big Brother Albania 2, Dita 92, Hyjne mamate e banoreve  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Intervista me Anjezen
Big Brother Albania 2, Dita 92, Intervista me Anjezen  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Eleminimi i Anjezes
Big Brother Albania 2, Dita 92, Eleminimi i Anjezes  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Intervista me Mimozen
Big Brother Albania 2, Dita 92, Intervista me Mimozen  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Eleminimi i Mimozes
Big Brother Albania 2, Dita 92, Eleminimi i Mimozes  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Telefonate per Bjordin
Big Brother Albania 2, Dita 92, Telefonate per Bjordin  Vazhdo

Page 4 of 102« First...23456...102030...Last »