big brother albania 2

Big Brother Albania 2, Dita 91, Permbledhje
PJESA 1 http://www.dailymotion.com/video/x98ib5 PJESA 2 http://www.dailymotion.com/video/x98idj  Vazhdo
Big Brother Albania 2: Anjeza Eliminohet
Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave nga televotimi i dyte) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Anjeza!  Vazhdo
Big Brother Albania 2: Mimoza Krasniqi Eliminohet
Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave nga televotimi i dyte) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Mimoza Krasniqi!  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Intervista, Junida Kule (Juna)
Juna, a ishte “Big Brother” siç e prisnit? Padyshim që ishte siç e prisja. Një përballje karakteresh, situatash dhe mentalitetesh, ku elementi telenovelë, edhe po nuk të nxori fitues, të garanton arritjen deri në finale. E vlerësuat si një përvojë që do të donit ta riprovonit? E vlerësova si një përvojë që do t’jua rekomandoja të gjithëve. Unë e provova. Unë hyra aty për të pasuruar përvojën time jetësore me aspekte nga realiteti i vendit tim, pasi ndieja mungesë informacioni në këtë drejtim.... Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 90, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 90, Permbledhje RESUME DITA 90 PJESA 1 http://www.dailymotion.com/video/x985a9 PJESA 2 http://www.dailymotion.com/video/x985dv  Vazhdo
VIDEO – Adelajda dhe Bjordi: Sex ?!?!?
Adelajda dhe Bjordi: Sex 8 Maj 2009, Në ora 04:50 VIDEO :  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 89, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 89, Permbledhje PJESA 1 http://www.dailymotion.com/video/x97t4q PJESA 2 http://www.dailymotion.com/video/x97t7d  Vazhdo
Big Brother Albania 2 – Dita 88 – Permbledhje
Big Brother Albania 2 – Dita 88 – Permbledhje  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 87, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 87, Permbledhje Pjesa 1 http://www.dailymotion.com/video/x9722m Pjesa 2 http://www.dailymotion.com/video/x9726j  Vazhdo
Adelajda : Ndjehem e lodhur nga nominimet
03/05/09 02:02 Adela shprehet se ndjehet e lodhur që është cdo javë në nominim. “Cdo të shutnë kaloj shumë siklet”- thotë ajo. Adela mendon se edhe javën tjetër do jetë në dyshen e fundit para se të jepet vendimi sepse cdo javë kështu i ka ndodhur. “Do të përgatitem paraprakisht sepse e di që do ndodhë përsëri”- thotë ajo. Bjordi shprehet se nuk dëshironte që ajo të ishte e nominuar këtë javë. Edhe Adela nuk e dëshironte këtë gjë. “Ja që ndodhi”- përfundon ajo bisedën e mërzitur.  Vazhdo

Page 5 of 102« First...34567...102030...Last »