big brother albania live

Aida : Kam frikë të fle aty
16/04/09 03:21 Aida shkon të flejë në krevatin ku fle gjithmonë me Arjoni dhe Anjezën. Ata të dy janë shtrirë që më parë për të fjetur. Aida qëndron pak dhe ngrihet. Ajo thotë se e ndjen veten të tepërt tani mes tyre, për më tepër që nuk ndodhet dhe asnjë banor tjetër në dhomë. Aida shprehet se i flihet, por mund të ngjajë keq nëse qëndron aty me ta. Ata qeshin me fjalët e saja. Arjoni i thotë që të flejë tek krevati i Arit, por Aida nuk pranon duke thënë se ka frikë të flejë aty sepse të gjithë... Vazhdo
Juna : Mjaft me puthjen e tyre
16/04/09 03:50 Juna duke folur sërish për debatin që drejtoi, thotë se nëse shoqëria shqiptare nuk do të ishte e emancipuar, atëherë nuk do ta pranonte shown e Big Brother-it. Ajo sjell si shembull se do të kishin nxjerrë atë nga loja e jo Anin që kishte një mentalitet më të mbyllur se ajo. Në këtë mënyrë ajo fillon të diskutojë edhe për disa nga banorët, që e mbajnë veten si të emancipuar e ndërkohë merren gjithë ditën duke diskutuar mbi një puthje (të Bjordit dhe Adelës) që nuk ka asnjë rëndësi... Vazhdo
Juna : Madam Adelajda
17/04/09 02:56 Juna ka imituar mënyrën e të folurit të Adelës dhe ka thënë se ajo bërtet e ulëret gjithë ditën. Ajo ka thënë gjithashtu se ishte 31 vjece dhe nuk kishte nerva për këto gjëra. “Nesër, pasnesër i duhet thënë ndonjë fjalë, që ta mbledhi pak mendjen!” – ka thënë ajo. Aida e ka pyetyr se për kë e kishte. “Për madam Adeljaden, – ka thënë Juna, – ka gjithë ditën që vetëm bërtet!” Sipas Junës nuk ishte aspak të normale që dikush të fliste e të ulëriste gjithë ditën... Vazhdo
Adelajda : Dua të më qetësosh prindërit
17/04/09 02:47 Adela i ka terguar Bjordit se pasditen e të shtunës që kishte dalë Dritani, ata të dy kishin biseduar. “E ndiej që do të dal unë sonte!- i kishte thënë ai. Adelajda i kishte thënë se nuk do të dilte, por ai ishte i sigurtë për këtë. Ajo i kishte thënë se shpresonte shumë që kjo të mos ndodhte, por nëse do të ishte e vërtë ai duhet të takonte prindërit e saj. “Nëse janë të shqetësuar, dua të m’i qetësosh!- i ka thënë ajo. Bjordi e pyeti se cfarë i kishte thënë Dritani dhe ajo i... Vazhdo
Eltoni : Do ta bëja Mozën si Kate Moss
16/04/09 14:21 “Moza është bërë shumë e mirë sot!”- ka thënë Arjoni, duke biseduar me Anjezën dhe Eltonin. Ky i fundit i ka thënë se Mimoza ishte përditë shumë e mirë. Më pas ai ka shtuar se po të merrej me modë, do ta bënte Mozën si Kate Moss. Sipas Arjonit, ajo ishte e mirë ashtu sic ishte. Për të dy djemtë nganjëherë ajo e tepronte në tualetin që përdorte.  Vazhdo
Juna : Realiteti në Shqipëri
16/04/09 02:27 Juna pyet për realitetin në Shqipëri: shoqëria shqiptare dominohet nga shoqëria me mentalitet të hapur apo të mbyllur. Adi mendon se shoqëria shqiptare është shumë konservatore duke dhënë dhe shembuj nga jeta reale. Adela mendon se nuk është aq ekstrem sa e thotë Adi por që dominohet nga shoqëria e mbyllur. Ari kundërshton mendimin e Adelës duke i thënë se përditë ka në kronikat e lajmeve ngjarje ku flitet se nuk pranohen disa sjellje që mund të mos jenë fare jashtë normave nga shoqëria shqiptare.... Vazhdo
Adelajda : Ti ke ndryshuar prej nesh
  16/04/09 01:53 Aida gjatë gjithë diskutimit, ngre zërin me djemtë se ata herë pas here e banalizojnë bisedën. Ajo ua vë këtë gjë në dukje shpesh që të bëjnë një bisedë më serioze, në nivel shoqëror dhe jo ta degradojnë atë. Kjo gjë, ndikon që ajo të kapet me fjalë me banorët. Adela ndërhyn duke i thënë Aidës që mjaft ndërhyri në debat duke thënë gjithë kohës të njëjtat gjëra sepse u kuptua mesazhi i saj. Aida ia kthen se në radhë të parë është arritje që Adela në shoqërinë e tyre dhe... Vazhdo
Telefonatë për Aidën
15/04/09 21:53 “Big Brother” ka organizuar një surprizë për njërin nga banorët. Aida ka marrë një telefonatë nga motra e saj. Bjordi ishte personi që kapi telefonin, dhe nga ana tjetër e telefonit ishte një person që kërkonte të fliste me Aidën. Ajo ka njohur zërin e të motrës, dhe ka rendur për të kapur telefonin. Motra i ka shprehur dashurinë dhe përkrahjen e saj, dhe familjarëve të tjerë. Aida i thotë:-“Më ka marrë shumë malli!” Motra i ka thënë që ndihet krenare për të. Për Aidën kjo ishte... Vazhdo
Adela : T`ia shesim puthjen Qetsorit ?!
15/04/09 19:57 Qetsori ka vënë bast që do jetë banori i parë që do shikojë puthjen e Bjordit me Adelajdën. Ajo duke qëndruar shtrirë në kopësht me Bjordin diskuton për puthjen, dhe i thotë :-“A t`ia shesim puthjen Qetsorit?!” Ai është dakort dhe ajo fillon bën tratativa për puthjen. Ajo e pyet:-“Sori sa do na japësh?” Qetsori i thotë që meqë ato nuk janë persona vip, shuma që i ofron është 5000 euro. Ato nuk bien dakort me cmimin dhe Bjordi propozon cmimin 10mijë euro. Ai mendon që është shtrenjë... Vazhdo
Arjoni : Mimoza e luan bukur rolin
15/04/09 18:22 Arjoni dhe Anjeza duke gatuar diskutojnë për afrimin e Arit me Mimozën . Arjoni shprehet që do dëshironte që Ari të arrijë ta bëj përvete Mimozën. Anjeza nuk beson që do ndodhë kjo gjë. Ai thotë:-“Mimoza po e luan bukur rolin!” Ato vazhdojnë diskutimin për Arin duke folur me pseudonimin ‘bjondi’. Ai thotë:-“Po Bjondi se ka kuptuar këtë gjë?” Ajo i thotë që ai ka ardhur ‘me detyra’, dhe shton:-“Pse mendon që bjondi për kaq kohë, i lindi gjithë kjo dëshirë e madhe?!” Arjoni... Vazhdo

Page 20 of 110« First...10...1819202122...304050...Last »