big brother albania live

Big Brother Albania 2: Bjordi Mezini eliminohet
  Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Bjordi Mezini!  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 98, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 97, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 96, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 96, Permbledhje  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Nata 14,Spektakli
PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 PJESA 5 PJESA 6 PJESA 7 PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10 PJESA 11  Vazhdo
Moza dhe Anjeza ne E Diell
Moza dhe Anjeza ne E Diell http://www.dailymotion.com/video/x98umc  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 92, Permbledhje  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Hyjne mamate e banoreve
Big Brother Albania 2, Dita 92, Hyjne mamate e banoreve  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Intervista me Anjezen
Big Brother Albania 2, Dita 92, Intervista me Anjezen  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Eleminimi i Anjezes
Big Brother Albania 2, Dita 92, Eleminimi i Anjezes  Vazhdo

Page 3 of 11012345...102030...Last »