big brother albania

Aida: Adela është me komplekse
10/04/09 18:11 Aida diskuton me Antoninin për Mimozën . Sipas saj ajo ka ardhur për të përfaqësuar moshën e saj, dhe do sillet si e tillë. Ajo thotë:-“Lufta që u bë për të hapur debat ishte për të provokuar Mimozën, nëse ajo do fliste ose jo!” Aida thotë që duke ditur që Mimoza nuk merr pjesë në debate, fakti që e hap një debat duke e ditur këtë gjë, do të thotë që bëhet me qëllim. Ajo fillon diskuton për Adelajdën duke thënë:-“Kjo që thotë që e ka shoqe! Unë e kam më pak se ajo, dhe nuk e... Vazhdo
Juna: Jam e lumtur këtu
10/04/09 16:30 Dritani pyet Junën se si po ndjehet gjatë këtyre ditëve qëndrim në shtëpi. Ajo i përgjigjet se është shumë e lumtur që ndodhet këtu. Dritani i tregon se atij i duket sikur nuk ka dy muaj në shtëpi, por më pak. Ai thotë se ditët i ikin pa u ndjerë fare, sa hap e mbyll sytë, por megjithatë ka edhe ditë të cilat mezi ikin e ku mërziten shumë. Juna tregon se ajo bën një jetë intensive jashtë, ku nuk e ndjen fare se koha kalon, madje ajo ndjehet e kënaqur që nuk kanë orë në shtëpi me të cilën... Vazhdo
100 vjec Elton – Big Brother Albania 2
10/04/09 11:45 Eltoni ka ditëlindjen dhe Banorët e urojnë të gjithë me radhë duke i kënduar këngën. Është Ani i pari që e zgjon atë nga gjumi duke i thënë se sot është dita e tij. Banorët mendojnë që të organizojnë një festë për të, të bëjnë një drekë të vecantë dhe më pas të jetë festa. Sori u kërkon ndihmë banorëve të tjerë që ta ndihmojnë në përgatitjen e drekës. Banorët fillojnë të mendojnë për festën dhe Sori imagjinon që një nga vajzat të bëjë një kërcim belli dancing.  Banorët... Vazhdo
Qetsori : E kemi armikun brenda
10/04/09 10:52 Sori shprehet se Adi po u prish shumë punë pasi ende nuk po del në lojë. Ai mendon se Adi ka krijuar një aleancë të fuqishme duke përdorur si mjet batutat dhe shakatë e tija. Tani mendon se kjo është mënyra e të luajturit e tij, por Sori ia kthen se për Adin kjo është gjë e mirë, ndërsa për të jo dhe se ai me këtë sjëllje e ka vënë në mendime se si t’ia prishë këtë lojë. Sori i propozon Tanit që të dy të bëhen bashkë e të luftojnë Adin, ndërsa Tani ia kthen se lufta ndaj të rinjve... Vazhdo
Big Brother Albania 2, Nata e 10, Spektakli
Big Brother Albania 2, Nata 10, Spektakli PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 PJESA 5 PJESA 6 PJESA 7 PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10 PJESA 11  Vazhdo
Video – Surpriza per Qetsorin
Video – Surpriza per Qetsorin  Vazhdo
Video – Eleminimi i Dritanit
Video – Eleminimi i Dritanit  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 62, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 62, Permbledhje  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 61, Permbledhje 3
Big Brother Albania 2, Dita 61, Permbledhje 3  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 61, Permbledhje 2
Big Brother Albania 2, Dita 61, Permbledhje 2  Vazhdo

Page 29 of 95« First...1020...2728293031...405060...Last »