big brother albania

Big Brother Albania 2, Dita 92, Eleminimi i Mimozes
Big Brother Albania 2, Dita 92, Eleminimi i Mimozes  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Telefonate per Bjordin
Big Brother Albania 2, Dita 92, Telefonate per Bjordin  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 91, Permbledhje
PJESA 1 http://www.dailymotion.com/video/x98ib5 PJESA 2 http://www.dailymotion.com/video/x98idj  Vazhdo
Big Brother Albania 2: Anjeza Eliminohet
Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave nga televotimi i dyte) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Anjeza!  Vazhdo
Big Brother Albania 2: Mimoza Krasniqi Eliminohet
Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave nga televotimi i dyte) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Mimoza Krasniqi!  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Intervista, Junida Kule (Juna)
Juna, a ishte “Big Brother” siç e prisnit? Padyshim që ishte siç e prisja. Një përballje karakteresh, situatash dhe mentalitetesh, ku elementi telenovelë, edhe po nuk të nxori fitues, të garanton arritjen deri në finale. E vlerësuat si një përvojë që do të donit ta riprovonit? E vlerësova si një përvojë që do t’jua rekomandoja të gjithëve. Unë e provova. Unë hyra aty për të pasuruar përvojën time jetësore me aspekte nga realiteti i vendit tim, pasi ndieja mungesë informacioni në këtë drejtim.... Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 90, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 90, Permbledhje RESUME DITA 90 PJESA 1 http://www.dailymotion.com/video/x985a9 PJESA 2 http://www.dailymotion.com/video/x985dv  Vazhdo
VIDEO – Adelajda dhe Bjordi: Sex ?!?!?
Adelajda dhe Bjordi: Sex 8 Maj 2009, Në ora 04:50 VIDEO :  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 89, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 89, Permbledhje PJESA 1 http://www.dailymotion.com/video/x97t4q PJESA 2 http://www.dailymotion.com/video/x97t7d  Vazhdo
Big Brother Albania 2 – Dita 88 – Permbledhje
Big Brother Albania 2 – Dita 88 – Permbledhje  Vazhdo

Page 5 of 95« First...34567...102030...Last »