big brother albania

Aida puth Liritën në buzë !
03/03/09 00:00 Bjordi, gjatë lojës, i ka dhënë Aidës si dënim që të puthë në buzë Liritën. Aida në fillim ka kundërshtuar, por më pas ajo dhe Lirita janë puthur. Pasi e ka bërë këtë ajo i ka thënë Bjordit: “Po s’puthe katër meshkuj në këtë shtëpi, mua mos më thënshin Aida Troka!”.  Vazhdo
Mesida sërish e para!
03/03/09 09:30 Një tjetër mëngjes e ka gjetur Mesidën të zgjuarën e parë nga vajzat e shtëpisë. Në ndryshim nga dita e kaluar, ajo është marrë edhe me sistemimin e sallonit, të lënë rrëmujë nga loja e djeshme. Më pas ka dalë në oborr, ku ka pritur e vetme, qetësisht, zgjimin e banorëve të tjerë.  Vazhdo
Mimota dhe Bika : Ajo është xheloze!
02/03/09 19:30 Republika dhe Mimoza duke qëndruar në kopësht fillojnë diskutojnë për sjelljen e Adelajdes në lidhje me Bjordin. Republika shpreh një lloj acarimi që ka filluar të ndjejë karshi Adelës në lidhje me Bjordin pasi duket sikur e pëlqen dhe nuk e pranon. Ajo thotë se këtë përshtypje ka dhënë brenda në shtëpi tek të gjithë. Mimoza mundohet ta justifikojë sjelljen e Adelës me faktin që ndoshta nuk shprehet për vetë situatën që ka ajo jashtë. Ajo thotë se ajo cka nuk pëlqen tek Adela është fakti... Vazhdo
Zhuljete dhe Dritani : Më shumë ankth sesa kur isha në nominim
02/03/09 13:22 Zhuljeta dhe Dritani flasin për javën që ajo ishte në nominim. Ajo i tregon atij se në atë javë ishte në stres dhe ekzistonte pikëpyetja nëse do dilte apo jo. Zhuljeta i thotë Dritanit se fakti që ishte në nominim që javën e parë tregon se banorët e shihnin atë si një rrezik për lojën. Dritani e pyet se nëse ndihet tani mirë për këtë provë që kaloi dhe ajo i përgjigjet se ishte si një testim. Zhuljeta i tregon se këtë të shtunë ka përjetuar një emocion të fortë dhe ankth, madje më shumë... Vazhdo

March 5, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Zhuljete dhe Dritani : Më shumë ankth sesa kur isha në nominim
Tags: , , , , , , , ,

Pavlini, Mesida, Lirita : Komplimenti më ka cuar në nominim
02/03/09 12:15 Pavlini, Mesida dhe Lirita diskutojnë për tipat e banorëve dhe se si reagojnë në momente të ndryshme. Pavlini thotë se i pëlqen që t’i njohë banorët se cfarë tipash kanë dhe këtë mund ta bëjnë duke folur për njeri-tjetrin e duke qenë të sinqertë në ato që thonë. Edhe Mesida mendon se duke treguar dicka nga vetja, ata do arrijnë ta kuptojnë më mirë njeri-tjetrin dhe thotë se cdokush tregon aq sa do që të mund të ndihet mirë me veten. Lirita thotë se ka qenë e sinqertë në gjithcka. Pavlini... Vazhdo

March 5, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Pavlini, Mesida, Lirita : Komplimenti më ka cuar në nominim
Tags: , , , , , , , , , ,

Bjordi dhe Qetsori : Kush fitoi? Unë apo ti?
02/03/09 11:30 “Ti po bën një lojë të paparë!”- I ka thënë Bjordi Qetsorit. Qetsori ia ka kthyer duke I thënë se atij (Bjordit) nuk I takonte të fliste fare, se kishte lënë nam duke vrapuar pas vajzave. “Çfarë mashkulli je ti ore?!”- I ka thënë ai Bjordit. Qetësisht Bjordi ia ka kthyer: “Lava ndonjëherë unë? E rregullova ndonjëherë unë krevatin tim? Kush fitoi, unë apo ti?”.  Vazhdo
Sori dhe Bika : Të nominoj se nuk lan enët
02/03/09 12:10 Qetësori dhe Bika vazhdojnë diskutimin mes tyre por kësaj radhe për temën e nominimit. Bika i thotë me tendencëse ai është ngritur në humor për t’u kapur me të gjthë kurse Sori i thotë se është ngritur me idenë se pse duhet të dalin në nominim dhe të skualifikohen njerëz me vlera, ndërsa të tjerë të pavlefshëm vazhdojnë të jenë në shtëpi. Bika i thotë se është dakord por, ai shprehet gabim duke u munduar t’i vërë të gjithë në punë. Sipas saj do jetë më mirë që ai t’i marrë... Vazhdo
Lirita : Nuk jam shërbëtorja e Qetsorit
02/03/09 11:00 Lirita ka thënë se Qetsori nuk ka të drejtë të ngrejë zërin me të, nëse do të donte të fliste, atëherë le të uleshin në tavolinë e të diskutonin tamam. Në fakt, Qetsori i ka thënë Liritës, në dukje me shaka, se nëse ajo do të pengonte ndonjë nga vajzat që t’i rregullonte krevatin atij, atëherë Lirita dhe ai do të kishin probleme personale.Debati ka nisur nga Qetsori, sipas të cilit, djemtë në këtë shtëpi po bënin gjithcka, po lanin, po shplanin, po gatuanin, ndërsa vajzat nuk merrnin... Vazhdo
Djemtë protestojnë!
02/03/09 11:45 Qetsori, që në mëngjes, ka filluar të thotë se djemtë në shtëpi janë të persekutuar. Sipas tij, ata po i bëjnë të gjitha punët, po lajnë enët, po lajnë shtëpinë, po gatuajnë. Sipas tij, ata po paragjykohen nga miqtë apo njerëzit jashtë shtëpisë, sepse, gjithmonë sipas tij, ata jetojnë në shoqërinë shqiptare, ku punët i bëjnë femrat dhe jo meshkujt. Ndërsa këtu ata po bëjnë gjithcka e vajzat asgjë. Edhe Pavlini e Arjoni janë bashkuar me të. “S’po merret vesh kush janë femrat e... Vazhdo
Mimoza : Më ka marrë malli për motrat!
02/03/09 01:45 Duke folur me Adin, Mimoza i ka thënë atij se e ka marrë shumë malli për motrat dhe do të donte të ishte bashkë me to, për të dalë e biseduar së bashku. Ajo i ka thënë atij se motrat i ka më të mira e më të bukura se vetja, por ai nuk e ka besuar. Mimoza ka treguar gjithashtu edhe interesimin e Arjonit për t’i njohur ato  Vazhdo

Page 70 of 95« First...102030...6869707172...8090...Last »