big brother albania

Big Brother Albania 2 : Mimoza Krasniqi (Profili)
Mosha: 19 vjeç Vendlindja: Gjakovë Vendbanimi: Gjakovë Gjendja civile: Beqare Arsimi: I mesëm Profesioni: Pa punë Do të hyjë në Big Brother sepse: I pëlqen të njohë njerëz të rinj nga Shqipëria Karakteristika: E di që është simpatike dhe hyn me një strategji të qartë: të bëjë për vete gjithë djemtë e shtëpisë “Big Brother”. Të dashurit i ka premtuar që kjo do të jetë vetëm një lojë. I pëlqen të jetojë në Tiranë. Profesioni që do të donte të kishte: grimiere.  Vazhdo
Big Brother Albania 2 : Aida Troka (Profili)
Mosha: 25 vjeç Vendlindja: Burrel Vendbanimi: Tiranë Gjendja civile: Beqare Arsimi: I Lartë Profesioni: Ekonomiste Do të hyjë në “Big Brother” sepse: i duket një mënyrë e mirë për të rifituar lirinë Karakteristika: Punon ekonomiste në një firmë ndërtimi. Pas humbjes së të dy prindërve jeton vetëm. Lidhjet më të ngushta familjare i ka me motrën që jeton në Itali. Sipas profesionit që ka thotë që çdo gjë e bën me llogari. Ka hobi muzikën, filmin. Shkon disa herë në javë në pishina. Do të... Vazhdo
Big Brother Albania 2 : Lirita Halili (Profili)
Mosha: 22 vjec Vendlindja: Prishtinë Vendbanimi: Prishtinë Gjendja civile: Beqare Sytë: Të zinj Flokët: Të zeza Arsimi: I lartë, Shkenca Komunikimi Profesioni: Shitëse në një butique Hobi: Shkencat e komunikimit dhe psikologjia, muzika dhe festat. Do të hyjë në Big Brother sepse: Do të përfaqësojë vendin e vet, duke treguar karakterin e saj të drejtpërdrejtë. Karakteristika: Simpatike, e komunikueshme me të gjithë. Mendon se shkolla që ka mbaruar e ndihmon në marrëdhëniet me njerëzit. Mund të përshtatet... Vazhdo
Video Big Brother – Ardian
http://shqiphost4.top-channel.tv/18754796/bigbrother/ardian.flv  Vazhdo
Video Big Brother – Pavlin
http://shqiphost4.top-channel.tv/18754796/bigbrother/pavlin.flv  Vazhdo

February 7, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Shiko Live :: Comments Off on Video Big Brother – Pavlin
Tags: , , , ,

Big Brother Albania 2 : Erjola Jolldashi (Profili)
Mosha: 25 vjec Vendlindja: Elbasan Vendbanimi: Kucovë, së fundi ka ardhur në Tiranë Gjendja civile: E martuar me një fëmijë Sytë: Gështenjë Flokët: Të verdha Arsimi: I lartë. Vazhdon studimet për Agro-Biznes, Viti II, Elbasan. Profesioni: Ndihmon burrin në biznesin e fruta-perimeve Hobi: Llafet! Do të hyjë në Big Brother sepse: ka shumë energji pozitive që do donte t’ua transmetonte dhe të tjerëve. Karakteristika: Thotë që është tip karizmatik, e aftë të përshtatet me cdo grup shoqëror. Mendon... Vazhdo
Video Big Brother – Dritan
http://shqiphost4.top-channel.tv/18754796/bigbrother/dritani.flv  Vazhdo

February 7, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Shiko Live :: Comments Off on Video Big Brother – Dritan
Tags: , , , ,

Big Brother Albania 2 : Adelajda Xhamani (Profili)
Mosha: 22 vjec Vendlindja: Kavajë Vendbanimi: Kavajë Gjendja civile: E fejuar Flokët: Të kuqe Arsimi: I lartë, Cikël i Ulët Profesioni: Mësuese e Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe në Luz të Vogël të Kavajës. Hobi: Muzika, letërsia Do të hyjë në Big Brother sepse: E ka ëndërr, megjithëse nuk e lënë familjarët dhe ka ardhur pa lejen e tyre. E njëjta gjë ndodhi dhe vitin e kaluar, ku nuk mundi as të bënte aplikimin. Karakteristika: Në Kavajë njerëzit janë fanatikë, por ajo e kundërshton këtë fenomen. Thotë... Vazhdo
Big Brother Albania 2 : Republika Kasmahu (Profili)
Mosha: 24 vjec Vendlindja: Gjirokastër Vendbanimi: Lazarat Gjendja civile: Beqare Arsimi: I lartë, Gjuhë-Letërsi Profesioni: E papunë Hobi: Poezia Do të hyjë në Big Brother sepse: do të paraqesë veten dhe të tregojë se vajzat e fshatit nuk janë inferiore. Karakteristika: E fortë, e vendosur, e sinqertë. Tip i ndjeshëm dhe romantik. Pëlqen Shekspirin. Nuk i  ka prindërit. Që e vogël jeton me gjyshen. Ka marrëdhënie shumë të mira, me të dhe me xhaxhain. Ëndrra e saj është Akademia e rendit. Me paratë e fituara... Vazhdo
Big Brother Albania 2 : Agon Radoniqi (Profili)
Mosha: 27 vjeç Vendlindja: Dukat Vendbanimi: Prishtinë, Kosovë Gjendja civile: Beqar Besimi: Ateist Shenja të veçanta: Tatuazh në kraharor me fytyrën e Che Guevara-s Arsimi: I lartë Do të hyjë në “Big Brother” sepse: Do të tregojë që është në gjendje të bëjë çudira Karakteristika: Antikonformist, i pëlqen gjithmonë të kundërshtojë të tjerët. Ka studiuar menaxhim dhe ka punuar si përkthyes me portugezë të KFOR-it në Kosovë. Për tetë vite, ka drejtuar një emision radiofonik në një radio privatë... Vazhdo

Page 93 of 95« First...102030...9192939495