bjordi dhe adela

Ju tregoj të vërtetën e ndarjes dhe si e shoh lidhjen Adela-Bjordi
  NJOHJA E kam njohur kur ishte në gjimnazin e Kavajës, pasi ishte kthyer nga një kolegj fetar, që vazhdonte bashkë me të motrën në Shkodër. Adela ishte ajo që kërkonte të fejohej, ne s’na fejoi askush me zor.Kaluam 10 muaj të dashuruar dhe katër vite e tre muaj të fejuar. Por para se të fejoheshim, unë e pyeta se cilat ishin pretendimet e saj për jetën, se mos ndoshta “donte të shkonte në Hënë”. Dhe mbaj mend që më tha “Dua vetëm të jem me ty, dhe në shkollë të lartë ose më lejo të shkoj ose... Vazhdo
Bjordi dhe Adela : Duhet të luftosh njëherë këtu, pastaj jashtë
31/03/09 03:50 Adelajda i ka thënë Bjordit se është ndjerë shumë mirë me të, në të gjitha rastet. Sipas Bjordit, ajo ishte ndjerë mirë sepse gjithcka kishte ndodhur brenda kufijve që kishte vendosur ajo. “Për ty nuk janë mirë këto kufij?” – e ka pyetur Adela. “Jo! – i është përgjigjur ai. Adelajda i ka thënë se e kishte të qartë se me atë që i kishte kërkuar Bjordit të bënte, ai kishte dalë nga vetja dhe këtë e kishte bërë vetëm për të. Ajo po e kuptonte tashmë se ajo ishte ndjerë mirë... Vazhdo