Bjordi Mezini

Big Brother Albania 2, sipas Bikës
Bjordi, i pabesë. Ishte një thikë pas shpine për mua Qetsorit: “Vazhdo të luash më fort dhe nxirri nga shtëpia banorët e rinj” INTERVISTA Bika, cilat ishin gabimet tuaja në “Big Brother”?  Lotët e mi të sinqertë të shtunën, që u interpretuan si dobësi, por nuk ishin të tillë.  A u penduat për diçka që do doje ta ndryshoje po të riktheheshe aty brenda?  Jo aspak, kam bërë çdo gjë në atë mënyrë që unë jam.  Kush banor të ka zhgënjyer dhe pse?  Adela, se i ka gënjyer banorët dhe Bjordi,... Vazhdo
Bjordi : Jepi pak kohë Adelës
10/04/09 01:06 Bjordi, duke diskutuar me Arin në lidhje me Adelajden, i ka thënë se dëshira për të ndryshuar, tek ajo, ishte shumë e madhe. Ari e ka pranuar këtë, por ka shtuar se ajo kurrë nuk do të hiqte dorë nga komplekset e veta apo nga posesiviteti. “Njeriu nuk mund të thotë gjithmonë “kështu jam unë dhe nuk mund të ndryshoj”!”- ka thënë Ari. “Duhet t’i lësh pak kohë dhe ta njohësh!” – i ka thënë atij, Bjordi. Ari i është përgjigjur, se në një pozitë tjetër, jashtë, Adela ishte tipi... Vazhdo
Ari : Nuk merrem me zyshën
09/04/09 21:59 Sfida e dytë e provës së javës konsistonte në zgjidhjen e një puzzle dhe rilidhjen e një libri. Për këtë “Big brother” vendosi që t`i ndajë banorët në dy grupe. Grupi i parë ishte Aida , Dritani, Eltoni, Ani, Bjordi, Juna dhe Adi të cilët duhej të zgjidhnin puzzle-in e milingonave. Grupi i dytë ishte Ari, Arjoni, Anjeza, Adelajda, Mimoza dhe Qetsori të cilët duhet të rilidhnin një libër. Gjatë provës banorët patën konflikte të vogla për mënyrën e organizimit të punës. Një nga banorët... Vazhdo
Adela: Nuk janë fjalët e Mozës
09/04/09 18:07 Adelajda diskuton me Dritanin në lidhje me bisedën e saj me Mimozën. Ajo i thotë që Mimoza ishte shprehur tek ajo në lidhje me Dritanin, duke i thënë që ajo mendonte që ai kapej me të pasi e shikonte si të vogël. Ajo shton që Mimozën e ka shumë përzemër dhe shton:-“Më erdhi inat se e di që nuk janë fjalët e saj!” Dritani e aprovon mendimin e saj.  Sipas mendimit të tij situata në shtëpi do kishte qënë më interesante po mos të kishin hyrë banorët e rinj, pasi do kishte më shumë debate.... Vazhdo
Debat për letrën e Bjordit
09/04/09 14:00 Juna kërkon të mësojë dicka nga jeta e Bjordit dhe Adi fillon t’i tregojë në vija të përgjithshme për jetën e tij. Bjordi ndërkohë shkon në dhomë të marrë letrën që babai i ka dërguar, e të pyesë kështu Junën për një frazë që është shkruar në gjermanisht. Ajo e lexon dhe preket nga letra. Arjoni e sheh Bjordin me letrën e të atit dhe komenton se Bjordi po hapet me letrën e të atit. Kjo shprehje kthehet në objekt bisede për ata që ndodhen pranë Arjonit. Dritani shprehet se Bjordi i... Vazhdo
Bjordi Mezini : Kam komplekse
09/04/09 12:48 Bjordi i tregon Adelës se dhe ai ka disa komplekse lidhur me mendimet apo karakterin e tij, të cilat nuk dëshiron që t’i tregojë gjatë qëndrimit në shtëpi. Adela mendon se ai nuk mund të ketë asnjë anë negative në karakter, por Bjordi ia kthen se sjellja e tij nuk ka arritur në ato nivele sa t’i tregojë këto anë të tijat. Ai tregon se jo gjithmonë sillet mirë me njerëzit dhe se ka një pjesë shumë të keqe të vetën që përpiqet mos ta nxjerrë në pah. Bjordi thotë se jashtë e di si reagon... Vazhdo
Adela shqetësohet për Bjordin
09/04/09 11:55 Adela shqetësohet për Bjordin i cili ka gjithë mëngjesin që ndjehet jo në formë. Edhe pse ka pak kohë që është ngritur nga gjumi, ai sërish vazhdon të qëndrojë i shtrirë në sallon. Ajo i afrohet dhe e pyet se cfarë ka që qëndron ashtu, por ai ia kthen prerë se nuk ka asgjë. Ajo insiston që ai të hapet me të e t’i tregojë se cfarë ndjen, por ai i thotë se ka disa mendime në kokë që nuk dëshiron t’i ndajë me të. Adela i tregon se vërejti që ai brenda një gjysmë ore, po sillet në këtë... Vazhdo
Anjeza : Bjordi duhet të mbajë qëndrim
09/04/09 11:35 Adi dhe Anjeza qëndrojnë në kopësht vetëm dhe bisedojnë për qëndrimin e Bjordit kundrejt Adelës. Adi shprehet se Adela po e tepron me sjelljen e saj dhe se Bjordi po lodhet shumë me të dhe se pak nga pak, ajo po i del nga qejfi. Edhe Anjeza është i këtij mendimi se Adela nuk po sillet mirë. “Është i fortë ai që e duron atë”- thotë Anjeza. Ajo mendon se si njeri, dhe tjetri duhet t’i japin drejtim kësaj marrëdhënieje. Ajo shprehet se në fillim i kishte pëlqyer sjellja e Bjordit dhe mendimet... Vazhdo
Bjordi : Prova e javës, shumë e thjeshtë
08/04/09 15:45 Bjordi dhe Dritani kanë vendosur që të gatuajnë drekën. Duke u marrë me përgatitjet, ata diskutojnë për provën e javës. Bjordi mendon se sot do t’u sjellin një tjetër provë, ndërsa Dritani mendon se kjo është prova e javës: nxjerrja e fotove artistike. Bjordi mendon se vetëm me fotot ata nuk mund ta fitojnë buxhetin, pasi është shumë pak. Dritani merr shkas nga tema dhe i thotë Bjordit se ai nuk nxjerrë mirë fotografi, por bjordi ia kthen se ai ka studiuar në shkollë për to dhe mundohet që... Vazhdo
Adelajda : Bjordi më nxjerr shëmtuar
08/04/09 00:20 “Ti je një element shumë i mirë për fotografi!” – i ka thënë Arjoni Adelajdes, ndërsa ajo ankohej se nuk ishte e kënaqur me veten, në disa prej fotove. Ai i ka thënë se tiparet e saj, flokët, hija e fytyrës, janë shumë të përshtatshme për të bërë një fotografi të bukur. “Por ti, fotografinë duhet ta bësh me qejf”- ka shtuar ai, duke theksuar gjithashtu edhe rëndësinë e këndvështrimit të fotografit apo personit që do t’i bënte foton. Adelajda ka thënë se ishte shumë e kënaqur... Vazhdo

Page 20 of 42« First...10...1819202122...3040...Last »