Bjordi Mezini

Adelajda : Ti nuk di ku flet
25/03/09 01:48 Aida dhe Adelajda janë vënë sërish përballë njëra-tjetrës. Duke folur për qytetin e Adelajdes, Kavajën, Aida i ka thënë se ajo vet u kishte thënë se vinte nga një qytet ku askush nuk shikonte punën e vet, por të tjetrit, ku të gjithë merrëshin me thashetheme dhe ku paragjykimet ekzistonin. Adelajda i është kthyer duke i thënë se Aida i ishte shprehur dikujt, që më pas ia kishte treguar Adelajdes, se kjo e fundit nuk e donte qytetin e vet. “Ti nuk di ku flet!”- i ka thënë ajo Aidës dhe ka... Vazhdo
Tema tabu në Big Brother Albania 2
27/03/09 01:30 Banorët kanë biseduar gjatë natës për një temë tabu për disa, seksin. Disa prej tyre nuk kanë preferuar që të bashkëbisedojnë me të tjerët, por gjithësesi kanë qëndruar aty për të dëgjuar. Ata janë ndarë në dy grupe, vajzat dhe djemtë dhe janë ulur përballë njeri-tjetrit. Biseda ka qënë përballja e mendimeve të këtyre dy grupeve dhe se si e konceptonin ata këtë ndarje. Ata bënin pyetje për grupin tjetër të cilët ishin të detyruar që të jepnin mendimet e tyre. Diskutimi i tyre ka... Vazhdo
Adelajda : Bukuria nuk është lojë
26/03/09 15:47 Adi diskuton për ngjyrat e produkteve kozmetike të femrave. Ai thotë që ngjyra rozë nuk e duron dot, por i pëlqen e kuqja që Anjeza kishte lyer buzët. Adelajda i thotë që asaj nuk i shkon ajo lloj e kuqeje. Këtu merr shkas Bjordi për të komentuar atë. Ai thotë:-“Ti nuk ke stil fare, ta them me zemër!” Adi e këshillon Adelajdën që kur të dalë nga “Big Brother” të shkojë në një qëndër estetike, dhe t`ja lë në dorë pamjen e saj një profesionisteje. Anjeza mendon që femra që është më... Vazhdo

March 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adelajda : Bukuria nuk është lojë
Tags: , , , , , , , ,

Piceria Big Brother Albania 2
25/03/09 20:41 Banorët për provën e javës duhet të përgatisin pica sipas porosive që do bëjnë njerëzit në nr e tel. 2370740. Gjatë provës ata u kthyen në picajol të vërtetë. Toni ishte kuzhinieri që i ndihmoi në përgatitjen e picave të tyre. Ata i vunë emrin e tyre picave duke i bërë dhe një reklamë. Menuja e picerisë ishte: Qetsori (Pica Margerita) Aida (Pica Katër djathrat) Dritan (Pica Diavola) Mimoza (Pica Vegjetariane) Anjeza (Pica Ton) Lirita (Pica Rukola) Ardjani (Pica Kapricoze) Bjordi ( Pica Katër... Vazhdo
Anjeza: Kush është Bjordi?
25/03/09 15:26 Anjeza kërkon të njohë më shumë Bjordin dhe ulet pranë tij. Ajo i thotë që ato nuk e njohin njëri-tjetrin. Sipas saj fakti që e ka ndjekur nga jashtë, nuk do të thotë që ajo e njeh atë. Bjordi i thotë:-“Normal,mua nuk po më njohin këta që janë brenda!” Ai vazhdon duke thënë që personat në shtëpi mund të njohin vetëm 2% të Bjordit. Anjeza i thotë:-“Nëse ato të njohin kaq pak, i bie që ti të mos kesh qënë vetvetja këtu.” Sipas Bjordit arsyeja është se personat e shtëpisë, nuk... Vazhdo
Bjordi : Mimoza nuk duhej të largohej
25/03/09 04:33 Adi, Qetsori dhe Bjordi kanë komentuar largimin e Mimozës nga debati, si veprim që nuk duhej bërë. Sipas Adit, ishte njëlloj si të fitoje në mënyrë të pamoralshme, duke ndjenjur p.sh. nudo nëpër shtëpi. Qetsori e ka pyetur nëse ai mendonte se do të fitonte po të rrinte nudo nëpër shtëpi. “Po të jetë kështu, unë po e bëj një xhiro nesër!” – ka thënë Qetsori me shaka, – vetëm mos më shohi Bika, se do të më kapi me gura!”  Vazhdo
Aida Troka : Seksi dhe Qyteti
25/03/09 00:00 Aida ka propozuar që së bashku me banorët e tjerë të diskutonin temën “Seksi dhe Qyteti”. Fillimisht banorët kanë qenë pak të rezervuar, por më pas kanë nisur të diskutojnë më lirisht. Ata kanë folur e debatuar, herë duke sjellë raste konkrete nga eksperienca e tyre jetësore apo e dikujt që ata njihnin e herë duke folur në prgjithësi, në parim, mbi këndvështrimet e ndryshme të raportit femër-mashkull, të marrëdhënieve seksuale, të rolit që luan mentaliteti shoqëror në gjithë këtë... Vazhdo
Bjordi dhe Adelajda : Unë e injorova Aidën
25/03/09 02:50 Adelajda dhe Bjordi kanë komentuar sjelljet dhe veprimet e Aidës dhe ato të saj. “Duhet t’i qëndrosh dhe ta mbrosh mendimin apo idenë që ke!” – i ka thënë asaj Bjordi. Adelajda ka thënë se e vërteta ishte se ajo e linte vet Aidën të fliste dhe jo se nuk kishte çfarë të thoshte. Atëherë kur kishte dashur të fliste e kishte bërë këtë. “Unë atë thjesht po e injoroja!” – ka thënë Adela dhe ka shtuar se kur më pas Aida vazhdonte fliste ajo nuk e dëgjonte fare dhe e linte ta bënte. “Shumë... Vazhdo
Arjoni pëlqen Mimozën
23/03/09 14:35 Arjoni , Bjordi dhe Ani flasin për makinat. Para tyre kalon Mimoza e cila është rregulluar, dhe ka veshur minifund. Arjoni reagon menjëherë dhe i thotë:-“E di që unë dhe Bjordi të kemi inat tani!” Mimoza i pyet:-“Duken bukur flokët?” Arjoni i thotë që nuk e kanë mendjen tek flokët . Ai dhe Bjordi i kërkojnë që të largohet pasi për ta është shumë provokuese. Ajo largohet ndërsa ata vazhdojnë duke diskutuar për të. Bjordi thotë:-“E ka feminilitetin në gjak, por nuk e kupton!” Arjoni... Vazhdo
Anjeza : Në shoqëri duhet sinqeriteti
24/03/09 16:20 Banorët janë ulur në tavolinë për të biseduar, ku në qëndër të vëmendjes është Anjeza. Ata i bëjnë pyetje mbi jetën dhe dëshirat e saja. Ajo u tregon se dëshiron që të mbarojë shkollën me rezultate të mira e të ketë një punë të mirë. Vendi i preferuar ku do të shkonte të jetonte është Amerika. Banorët e pyesin edhe për rrethin shoqëror dhe Anjeza tregon se ka pak miq që i konsideron miq të ngushtë, një ndër ta është shoqja e saj që e konsideron si motër e cila e këshilloi që... Vazhdo

Page 30 of 42« First...1020...2829303132...40...Last »