Bjordi Mezini

Bjordi dhe Adelajda : Cfarë u bën grave?
13/05/09 17:59 Bjordi dhe Adelajda duke qëndruar në kopësht diskutojnë për jetën në “Big Brother”. Ato diskutojnë për ditët që kanë kaluar brenda shtëpisë dhe Adelajda thotë:-“Më duket sikur kam luajtur film!” Bjordi shprehet se kur të dalin do jetë aq “rrëmujë” sa që ai ka frikë se nuk do di se si do kontaktojë më pas me banorët e tjerë. Adelajda i thotë që ajo dëshiron që të jetë “rrëmujë” për mos të pasur kohë dhe shton:-“Kam frikë të kem kohë, të jem bosh!” Bjordi i thotë... Vazhdo

May 15, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Bjordi dhe Adelajda : Cfarë u bën grave?
Tags: , , ,

Bjordi : Kam frikë se mos më ngacmojnë
13/05/09 15:59 Bjordi, Adi dhe Qetsori kanë diskutuar për banorët e tjerë të larguar. Bjordi shprehet që e ka marrë shumë malli për Liritën. Qetsori kujton Mimozën dhe nga kjo merr shkas Bjordi për të treguar për natën kur ajo u largua. Ai thotë që në momentin që po dilte i kishte thënë që mos “të nxehej” me të. Ai fillon bën shaka duke thënë që kur të dali do e kapi Poli për fjalët që ka folur për Mimozën. Adi ia kthen duke i thënë që ai do kapet më shumë me Arjanin. Bjordi pyet Adin dhe Qetsorin... Vazhdo
Adelajda : Mami as që e imagjinonte
13/05/09 12:00 Adela kujton me mall mamatë e tyre që vetëm një ditë më parë ishin ulur me ta në kopësht. Ajo flet për të ëmën dhe thotë se ajo duhet të jetë kënaqur me qëndrimin e saj në shtëpinë e Big Brother, edhe pse ndjehej pak në siklet. Adela shprehet se mamaja e saj nuk mund ta kishte imagjinuar kurrë që të ishte në një ambient të tillë, të dilte në televizor e të bëhej e njohur. Ajo thotë se edhe vetë ajo nuk e kishte menduar që do bëhej pjesë e këtij spektakli.  Vazhdo
Sori luftarak, Adi humanist
13/05/09 00:52 Me ta bashkohet edhe Bjordi dhe biseda vazhdon tek eleminimi i Arit dhe dyshja e fundit që mbeti. Adi e shpreh sërish se nuk donte të ishte me të në dyshe, por Bjordi thotë përsëri se as Adi dhe as Sori nuk mund të dilnin katër ditë para finales. Ai, duke u nisur nga një shaka që mamatë e tyre u kanë thënë, mendon se të premten mund të ketë një tjetër eleminim. Adi ia kthen se Arbana e tha me zë të lartë që ishin finalistë dhe ndaj nuk mund të ketë tjetër eleminim. Ai shprehet se për të, një... Vazhdo
Bjordi : Doja të përballesha me Sorin
13/05/09 00:12 Pas spektaklit, për banorët ishte përgatitur një tjetër surprizë: një darkë me produkte nga Big Bite. Banorët shijojnë darkën dhe diskutojnë mbi spektaklin surprizë dhe daljen e papritur të Arit. Adi i thotë Bjordit se i erdhi inat që në dyshe u përball me Arin sepse dëshironte që të ishte me Sorin. Bjordi mendon se asnjë nga ata të dy nuk do dilte, as ai e as Sori dhe normalisht që Ari mbetej të ishte në dyshe. Sipas tij, këto dyshe nuk zgjidhen rastësisht sepse duke qënë miq ose kundërshtarë... Vazhdo
Adela me Bjordin për lidhjen
12/05/09 19:45 Bjordi duket i mërzitur me Adelën në lidhje me marrëdhënien e tyre. Ai i thotë se Adela nuk është duke e ndihmuar fare, ndërsa ajo i thotë që ai duhet ta mesojë se si ta bëjë. Bjordi duket i demoralizuar, sepse Adelës i vjen natyrshëm, por ajo i jep kurajo duke i thënë se gjërat duan kohë për tu konsoliduar e përmirësuar. Ai nuk do që Adela ti bëjë gjërat si të thotë ai. – “Këto vogëlsira edhe mund të evitohen” – shton Adela – “ nuk dua që ti të mërzitesh, aq më tepër prej... Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adela me Bjordin për lidhjen
Tags: , , ,

Këshillat e Antonetës
12/05/09 17:06 Antoneta përfiton nga rasti që është vetëm me Bjordin për të diskutuar për Adelajdën. Ajo i thotë që e ka mbështetur Adelajdën dhe i ka dhënë një shans për ta njohur më mirë. Sipas saj fakti që tregohet pak “e fortë” me të është se do që ta njohë më mirë Adelajdën dhe qëllimet e saj. Ajo i thotë që nuk do ndërhyjë asnjëherë në lidhjen e tyre dhe shton që ka dëshirë që fjala e saj të dëgjohet. Me to bashkohet dhe Adelajda dhe diskutojnë për spetaklin e një nate më parë.... Vazhdo
Qetsori : Bjordi po përkëdhelet shumë
12/05/09 03:20 Biseda për mentalitetin dhe gjendjen shoqërore dhe ekonomike të Shqipërisë vazhdon gjatë. Bjordi, me aq sa di mundohet që të japë argumentat e veta, por fakti që nuk ka jetuar në Shqipëri e bën që ai të mos dijë të përgjigjet mbi shumë pyetje dhe ngrihet e largohet. Sori kapet me këtë xhest të tij dhe i shpreh këto mendime. Ai shton se kur nuk i di, bën mirë që të rrijë e të dëgjojë e jo të largohet sepse kështu e bën të kluptojë se nuk ka më argumenta për të kundërshtuar të tjerët.... Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Qetsori : Bjordi po përkëdhelet shumë
Tags: , , , ,

Në finale por jo fitues
12/05/09 02:21 Ari i thotë Sorit se me lojën që ai ka bërë ka mundur të përfitojë por jo të fitojë. Sori ia kthen se kjo mund të jetë e vërtetë ose ai mund të jetë dhe një motiv për fituesin. Ari shton se ndoshta Sori mund të fitojë vërtetë. Ai mendon se mundësinë e ka si gjithë të tjerët, por me karakterin që ka ka mundur të përfitojë vec të shkojë në finale dhe jo tërësisht ka qënë loja e tij ajo që e ka sjellë deri këtu. Ari thotë se e ka vlerësuar mirë karakterin e tij dhe e kupton që ai... Vazhdo
Spektakël i improvizuar
Spektakël i improvizuar 11/05/09 20:42 Banorët kanë vendosur të improvizojnë një spektakël brënda shtëpisë. Spektaklin do ta drejtojë dhe prezantojë Adelajde. Më pas banorët do të performojnë secili nga një këngë dhe poezi. I pari që do të performojë do të jetë Ari i cili do të recitoje dhe këndojë, më pas do të jetë Sori dhe pastaj Adi me Bjordin. Në programin e spektaklit mendohet të bëhet edhe një quiz me pyetje të thjeshta dhe me sens humori, por Adela është në dileme se në cfarë pjese të... Vazhdo

Page 4 of 42« First...23456...102030...Last »