Bjordi Mezini

Big Brother Albania 2 – Dita 12 – Bjordi & Mimoza
Big Brother Albania 2 – Dita 12 – Bjordi & Mimoza  Vazhdo
Më pëlqen këtu në Big Brother!
18/02/09 14:40 Duke biseduar jashtë në oborrin e shtëpisë Mimoza e ka pyetur Bjordit sesi e ndjen ai veten këtu, në shtëpinë e Big Brotherit dhe a ishte përshtatur apo jo. “Po, – i ka thënë Bjordi, më pëlqen, vetëm nganjëherë mërzitem sepse nuk rri dot për shumë kohë ulur, pa bërë asgjë!” “Edhe mua më pëlqen shumë!- i ka thënë Mimoza. Në fakt, në lidhje me Mimozën dhe sjelljen e saj, Dritani dhe Qetsori kanë komentuar në mëngjes se ajo duket sikur ka ardhur me pushime. “As do t’ia dijë... Vazhdo
Aida përplaset me Bjordin
18/02/09 01:20 “Ti je i infiltruari ynë, në dhomën e vazave, kali ynë i Trojës!”- i kanë thënë me shaka djemtë Bjordit, referuar faktit që ai fjeti në dhomën e vajzave. Bjordi ka thënë se ka qejf t’u afrohet vajzave, e kuptonte distancën që mbanin Dritani apo Qetsori sepse ishin të lidhur, por nuk shpjegonte dot faktin pse të tjerët nuk e bënin. Në këtë moment është hedhur Aida dhe i ka thënë se ajo që thotë ai nuk është e vërtetë sepse edhe pse ata janë të lidhur ajo ka shumë afrimitet me ta.... Vazhdo
Bjordi fle pranë Mimozës
13/02/09 10:00 Natën e së mërkurës apo më mirë të themi mëngjesin e së enjtes, Aida dhe Lirita kanë vazhduar të flenë bashkë , zakon i nisur prej dy netësh më parë. Po ashtu gjithsecili prej banorëve të shtëpisë së Big Brother, e ka kaluar natën në krevatin e zgjedhur që natën e parë, me përjashtim të Bjordit. Ai ka zgjedhur të zgjohet pranë Mimozës, prandaj ka fjetur në krevatin afër saj. Top Channel  Vazhdo
Big Brother Albania 2 : Bjordi Mezin (Profili)
Mosha: 20 vjec Vendlindja: Durrës Vendbanimi: Lecco, Itali Gjendja civile: Beqar Profesioni: Pronar i agjencisë së ndërtimit “Domus Nova” në Itali Hobi: Artet, kinemaja Do të hyjë në Big Brother sepse: ka vite që është larg Shqipërisë dhe do ta përdorë si trampolinë për t’u bërë i njohur. Karakteristika: Djalë simpatik dhe shumë i edukuar. Ka pak vështirësi me gjuhën, sepse është larguar nga Shqipëria që në moshën 2 vjecare. Në Itali ka një agjenci ndërtimi, të cilën e drejton vetë. Ka mundësi... Vazhdo

Page 42 of 42« First...102030...3839404142