bjordi seks

Bjordi Mezini : Do të bëja seks në Big Brother
25/03/09 01:40 Arjoni ka thënë se marrëdhëniet seksuale i shihte si diçka tepër personale dhe brenda shtëpisë së Big Brother, nuk do të bënte kurrë diçka të tillë. Ai ka shtuar se nëse një nga femrat e shtëpisë do t’ia kërkonte këtë, ai do të puthej gjithë ditën, por nuk do të bënte asgjë më tepër se kaq. Bjordi, i pyetur nga Aida për të njëjtën gjë, ka pohuar të kundërtën “Po, do të kisha bërë seks në Big Brother!”- ka thënë ai.  Vazhdo