bjori mezini

Big Brother Albania 2: Bjordi Mezini eliminohet
  Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Bjordi Mezini!  Vazhdo
Adelajda : Do të bëhem prezantuese
13/04/09 01:40 Shumë herë, brenda shtëpisë së Big Brother, Adelajda ka shprehur dëshirën e saj për t’u bërë prezantuese. Ajo e diskutoi këtë edhe dje, me Bjordin, në dhomën e gjumit. Ajo përmendi gjithashtu edhe shprehjen që i kishte thënë Adi Krasta: “Ti je shumë televizive!”. “Kush të merr ty prezantuese, me këto pikëpamje që ke?” – e ka ngacmuar Bjordi. “Do të bëhem!” – i ka thënë ajo. Në fakt, Adelajda ka qenë dje në programin “E Diell”, si rezultat i një surprize që Big Brother... Vazhdo
Skerda Mezini : Bjordit i zbulohet një motër – Thashetheme
  Gjithnjë kur Antoneta Mezini, e jëma e Bjordit është shfaqur në ekran ka thënë se Bjordin e ka ‘dritën e syrit”, kjo ddhe për vetë faktin se Bjordi është fëmija i vetëm që ajo ka….por nëse “gërmon” në të kaluarën e Antonetës, del që nuk është aspak e vërtetë. Njerëz dhe miq të asaj kohe flasin për Shekullin, disa nga detajet që mbajnë mend për jetën e Antonetës. Ata tregojnë se në vitin 1976- ‘77 babai i Bjordit, Bujar Mezini ka qenë i internuar në fshatin Shetaj të Ishmit, kjo është... Vazhdo