BOJKU NË ANË TË MALIT

U mbajtë promovimi i librit “BOJKU NË ANË TË MALIT” – Video
Në mbrëmjen e ditës së shtunës me  17.03.2012 në ambientet e lokalit “LAMIGA” në Krythë u realizua promovimi i librit“BOJKU NË ANË TË MALIT”, të autorit Shaqir Ismailit. Të pranishëm në këtë akt solemn ishin një numër i madhë njerizish si dhe figura të njohura intelektuale nga Ulqini,Ana Malit,Shkodra  e më gjerë. Promovimi u zhvillua mes personazheve të njohur të kultures dhe artit,spektaklit dhe politikës.Të gjithë me një qëllim, për të uruar autorin e librit z. Shaqir Ismailin i cili arriti... Vazhdo
Dual nga shtypi Libri “BOJKU NË ANË TË MALIT” të autorit Shaqir Ismaili
Ulqin,27 janar 2012- Dual nga shtypi monografia “BOJKU NË ANË TË MALIT”, të autorit Shaqir Ismaili, i cili , krahas profesionit të imamit, në vitet 70- të të shekullit të kaluar, është interesuar mbi historinë e katundit të vendlindjes, BOJK, duke u përqendruar në gurët e varreve,,mbishkrimet- epitafet me shkronja arabe – osmane të vjetra, emrat e personave në shekujt 19 dhe 20 ,pa të cilët, siç shprehet Ismaili , nuk do të ishte e mundur që të përshkruhet e kaluara e fshatit BOJK. Monografina “BOJKU NË... Vazhdo