bora

Mbyllet për qarkullim rruga Pejë–Kullë–Mali i Zi
Policia e Kosovës e rajonit të Pejës, ka njoftuar se si pasojë e mjegullës, shiut, erës, borës dhe ngricave është mbyllur për qarkullim për të gjitha mjetet aksi rrugor Pejë – Kullë – Mali i Zi, njofton Radio Televizioni i Kosovës. ”Nisur nga rrethanat e ndryshimit të motit si dhe vështirësitë që krijohen në qarkullimin e automjeteve Drejtoria Rajonale e Policisë së Kosovës në Pejë, ka marrë masa për përforcimin e shërbimeve të Policisë së Komunikacionit Rrugor në të gjitha akset rrugore duke përfshirë... Vazhdo

January 19, 2013  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Mbyllet për qarkullim rruga Pejë–Kullë–Mali i Zi
Tags:

Apartmani Velika Plaza Ulcinj Crna Gora od 7€
Home: +382 30 455 073 Mobil: +382 69 731 443 + Viber Email: Holiday House@gmail.com Kuca  se nalazi nadomak  900 metara same Velike plaze u Ulcinju. Namjenski izgradjen objekat pruza svojim posjetiocima prije svega kvalitet koji se ogleda u udobnosti i propratnim sadrzajima koji odmor cine kompletnim. Objekat posjeduje  dvokrevetne,  trokrevetne i  cetvorokrevetne  apartmane. Svi apartmani su opremljeni novim namjestajem, mini kuhinjom, WIFI internet i naravno sve sobe su klimatizovane zasebnom klimom za sto prijatniji boravak... Vazhdo

August 21, 2010  :: Pushimet në Ulqin :: Comments Off on Apartmani Velika Plaza Ulcinj Crna Gora od 7€
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,