Branisllav Miqunoviq

Hajdinaga priti Ministrin e kulturës-sportit dhe mediave z. Branisllav Miqunoviq
Sot në Ulqin qendroi për vizitë pune Ministri i kulturës, sportit dhe mediave z. Branisllav Miqunoviq. Fillimisht ai u takua me Kryetarin e Komunës së Ulqinit z. Gëzim Hajdinaga. Bashkëbiseduesit preken një sërë temash që kanë të bëjnë me kulturen dhe sportin, ndërkohë që u ra dakort që sa më parë të përgatiten temat prioritare e Ministri Miqunoviq u shpreh i gatshëm që në një të ardhme të afërt të qëndrojë në Ulqin, e detalisht të flitet dhe të analizohet sejcila nga to. Nga ana tjetër Kryetari Hajdinaga... Vazhdo

May 15, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Hajdinaga priti Ministrin e kulturës-sportit dhe mediave z. Branisllav Miqunoviq
Tags: , , , , , , ,

Së shpejti do të nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit kulturor
Podgoricë/Ulqin – Ministri i Kulturës, Sportit dhe Medias i Malit të Zi, Branisllav Miqunoviq, priti të shtunën në Podgoricë ministrin shqiptar të Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, prof. dr. Ylli Pango. Qëllimi i vizitës ishte hartimi i një projekt marrëveshjeje bashkëpunimi në fushën e kulturës e cila pritet të nënshkruhet së shpejti nga dy ministrat. “Ne kemi hartuar një projekt marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Malit të Zi dhe Shqipërisë të cilën shpresoj ta nënshkruajmë në dy muajt... Vazhdo

January 7, 2009  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Së shpejti do të nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit kulturor
Tags: , , , ,