bukur

Adelajda dhe Bjordi : Dukeni bukur
07/05/09 13:02 Adelajda dhe Bjordi qëndrojnë në kopësht duke diskutuar. Adelajda pasi shikon Mimozën dhe Anjezën duke u larë në pishinë merr shkas për të folur për fizikun e tyre. Ajo mendon që nëse Mimoza do kishte këmbët më të gjata do kishte patur trupin perfekt.Bjordi mendon që ajo ka tipare tipike Shqiptare. Ai komenton trupin e Anjezës e cila nuk i linte ndonjë mbresë të vecantë. Ari shkon në kopësht dhe i tërheq vemendjen Anjezës duke i bërë batuta. Adelajda e cila bënte komente me Bjordin në lidhje... Vazhdo
Adelajda : Eshtë bukur të shohesh gjëra të reja
28/04/09 14:00 Gjatë bisedës ku Anjeza tregon se do të hapet një kinema e re, Adela ben pyetjen “Pse është turp të thuash se nuk kam qenë asnjëhere në kinema?” Arjani i përgjigjet se është e habitshme dhe Adi thote se Adela është rritur me telenovela. Ari i spjegon se kinemaja është një dimension krejt tjetër dhe është shumë bukur. Adela shprehet se e di si është, por ajo nuk e ka përjetuar ndonjëherë. Ajo thotë, se do të shkojë në kinema sapo të dalin dhe Ari e mbështet mendimin e saj. Ari i thote... Vazhdo

April 29, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adelajda : Eshtë bukur të shohesh gjëra të reja
Tags: , , , , ,

Arjan : Moza vetëm fytyrën ka të bukur
17/04/09 00:00 “Je trashur!” – i ka thënë Ari Mimozës. Ajo i ka thënë se njëherë shëndoshej, njëherë dobësohej, por nuk e dinte pse. Megjithatë është shprehur e kënaqur për shëndetin që mund të kishte marrë, pasi, sipas saj, kishte nevojë. Adelajda ka thënë se gjithsesi, Mimoza ishte shumë e mirë. “Është e mirë se është e vogël!” – ka thënë Qetsori. Ndërsa sipas Arjanit, Mimoza vetëm fytyrën kishte të bukur, asgjë tjetër. “Moza është e ëmbël, se asnjë parametër tjetër s’ka!... Vazhdo