Bukuria e Ulqinit

Bukuria Ulqinit plazhi i prefeuar nga vipat kosovarë
Ajo qe te josh ne kete zone te Plazhit të madhë asht Bukuria e Ulqinit,plazhë ky  qe nuk eshte vetem ajo qe mund te shijosh nga natyra dhe pamja piktoreske e zones. Per te pasionuarit per ushqim, zona eshte ideale. Karakteristike e saj eshte ushqimi kryesisht i mbeshtetur ne baze mishit  dhe gatimi i mishit ne menyre tradicionale, pjekja e mishrave ne hell, barbeky etj. Kuzhine tradicionale e nderthurur sipas shijes me ate italiane apo greke. Asgje nuk mungon ne restorantet e Ulqinit, ku drekat apo darkat marrin shijen e bregdetit... Vazhdo