bursa

Konkurs për ndarjen e bursave për studentë nga Komuna e Ulqinit
Komuna e Ulqinit shpall konkurs për ndarjen e bursave për student të dalluar   KOMUNA E ULQINIT SEKRETARIJATI PER ADMINISTRATË DHE VEPRIMTARI SHOQERORE Në barë të nenit 2 te Rregulores per kriteret e bursës për studentët e talentuar te Komunes se Ulqinit, shpallë KONKURS Per ndarjen e bursave studenteve te talentuar per vitin shkollor 2012/2013 Komuna Ulqinit do t’u ndajë bursë studentëve të rregulltë më të mirë të talentuar të vitit të II – të dhe viteve të tjerë të fakulteteve dhe akademisë... Vazhdo

January 18, 2013  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Konkurs për ndarjen e bursave për studentë nga Komuna e Ulqinit
Tags: , , , ,

Shpallje: Konkursi i gjashte ndërkombëtarë i fotografisë
Forca Rinore shpall për të gjashtin vit me radhë konkursin e fotografisë. Tema e këti konkursit është „Te rinjet pa kufi” Hapja e konkursit bëhët me 5 mars deri me 05 prill të vitit 2011. Pjesmarrësit kanë të drejt të dorzojnë deri në 5 fotografi të zhvilluara në formatin 30x20cm, të cilat do të konkurrojnë në tri kategori: fotografia digjitale, fotomontazh dhe fotografia MMS. Bashkë me dorëzimin e fotografive që duhet të jenë në CD, poashtu duhet të shënohet lloji i aparatit apo telefonit, dhe vendi... Vazhdo
60 Euro për 24 studentë nga Ulqini
Komuna e Ulqinit ka vendosur që të shpërdaj bursa nga 60 eura,24 studentëve ma të mir nga Ulqini që studijojn në Mal të Zi dhe Regjion.Ashtë vendosur që për muaj tetor,nëntor,dhjetor ti ipen nga 180 euro,kurse pagesat tjera do vijojn ne gjiro llogari të tyre studentëve. Komisioni ku në krue të saj asht Nail Rexha vendosen që bursat për kët vitë shkollor ti akordohen:Dritan Abazoviqit student në shkencat Politike Vazhdo  Vazhdo