Buxheti i ulqinit

Ulqin: Buxheti si dhuratë e fundvitit
Kuvendi i komunës së ulqinit dhe debati i papërgjegjshëm Është për të ardhur keq që këtu ka një numër “aktorësh” të cilët bëhen imitues duke humbur dëshirën për të këmbyer fjalë të mira e të pastra. Ndaj të vjen keq kur i shikon këta “aktorë” si të paaftë për të gjetur fjalë mirëkuptimi, nga ku do të mjaftonte një buzëqeshje e sjellshme. Ka arsye serioze për të besuar se bile në këtë fundvit nuk është dashur të komunikohet me një fjalor që nuk e rrit nivelin e seriozitetit. Në... Vazhdo

January 19, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Ulqin: Buxheti si dhuratë e fundvitit
Tags: , , ,

Vazhdon seanca e kuvendit të Komunës së Ulqinit
U miratuan Llogaritë përfundimtare Ulqin – Kuvendi i Komunës së Ulqinit miratoi në seancën e së martës llogaritë përfundimtare për vitet 2004, 2005 dhe 2006. Për llogaritë përfundimtare Vazhdo  Vazhdo

January 28, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Vazhdon seanca e kuvendit të Komunës së Ulqinit
Tags: , , , , , , , , ,