Captain Schook ulqin

Luka Gjakonoviq & Valon Mehmedoviq  organizuan muzikë live ne Ulqin – Video
Të ejten mbrëma më 14.03.13 ne lokalin Captain Schook në Ulqin u organizua mbrëmbje me muzikë live unplugged ku performuan Luka Gjakonoviq (vokal) dhe Valon Mehmedoviq (kitarë). Në tingujt e muzikës e cila përfshinte hitet e famshme si: Losing my Religion -R.E.M., Black – Pearl Jam, Light my fire – The Doors e kështu me rradhë, publiku prezent pati mudnësi të shijonte një mbrëmbje të organizuar spontanisht por që la përshtypje të veçanta. Në vijim mund të shihni në pjesë nga mbrëmja:  Vazhdo

March 16, 2013  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Luka Gjakonoviq & Valon Mehmedoviq organizuan muzikë live ne Ulqin – Video
Tags: , , ,