Catherine Knight-Sands

Cungu se sastao sa Ambasadorkom Velike Britanije u Crnoj Gori, Catherine Knight-Sands
Predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu, primio je danas u svom kabinetu Ambasadorku Velike Britanije u Crnoj Gori, g-đu. Catherine Knight-Sands. G-din. Cungu je prisutne upoznao sa opštom situacijom u Ulcinju i mnogim problemima nasleđenih od prethodnog perioda. On je naveo projekte koji su u realizaciji i koji se planiraju u Opštini Ulcinj naglasivši da su projekti vezani za infrastrukturu ključni za sve buduće kapitalne investicije u Ulcinju. Opština Ulcinj je u proteklom periodu uspjela da izradi 16 detaljnih urbanističkih... Vazhdo

September 26, 2012  :: news :: Comments Off on Cungu se sastao sa Ambasadorkom Velike Britanije u Crnoj Gori, Catherine Knight-Sands
Tags: , , , , ,

Cungu priti Ambasadoren e Britanisë së Madhe Catherine Knight-Sands
Kryetari i Komunës së Ulqinit z.Nazif Cungu priti Ambasadoren e Britanisë së Madhe Catherine Knight-Sands dhe bashkëpunëtorët e saj. Zoti Cungu i njoftoi ato me situatën e përgjithshme në qytetin e Ulqinit dhe me shumë probleme të trashëguara nga periudha e mëparshme. Ai theksoi se projektet që po planifikohen dhe ato që janë në realizim kryesisht në fushen e infrastruktures, janë projekte përcaktuese për investimet e ardhëshme kapitale. Komuna e Ulqinit muajve të fundit ka aprovuar 16 plane urbanistike, janë... Vazhdo
Vizita e zyrtare e ambasadores se Britanise Catherine Knight-Sand
Sot, me 07.04.2011, në Ulqin kryetari i Forcës se re demokratike z. Nazif Cungu pati nje takim zyrtarë me ekselencën e saj, zonjën Catherine Knight-Sands, ambasadoren e Britanise së Madhe në Mal të Zi. Në një komunikim të drejtpërdrejtë dhe të hapur është biseduar për gjendjen ekonomike në Ulqin, pozitën e shqiptarëve në Mal të Zi si dhe për ligjin zgjedhor. Kryetari i Forcës e ka njoftuar ambasadoren me partinë tonë, e veçanërisht me situaten aktuale në Ulqin, duke theksuar turizmin dhe bujqësine si degët... Vazhdo

April 8, 2011  :: Politika :: Comments Off on Vizita e zyrtare e ambasadores se Britanise Catherine Knight-Sand
Tags: , , , , , , ,