cilen

Përballja e të kandiduarve
04/04/09 21:40 Banorët në kandidim kanë patur një tjetër përballje, tani jo më me të eleminuarit, por me dy opinionistët. Për këtë ato vendosen në zona të ndryshme të shtëpisë. Republika shkoi në dhomën e rrëfimit, Qetsori tek dhoma e akuariumit, Aida shkoi në oborr, dhe Adelajda në tynel. Temë diskutimi ka qënë mosveshja e rroba banjove nga Republika ,  dhe për këtë Virusi e pyet:-“Do zhvisheshe për 70mijë euro?” Ajo është përgjigjur negativisht. Qetsori i është përgjigjur pyetjes së Virusit që... Vazhdo