Condoleeza Rice

Rice përgëzon Malin e Zi për njohjen e Kosovës
Ministri i Punëve të Jashtme të Malit të Zi, Millan Roçen ka marrë të martën një letër nga sekretarja amerikane e Shtetit, Condoleeza Rice, e cila ka përgëzuar qeverinë e këtij vendi për njohjen e Kosovës. Në këtë letër – të cilën Roçenit ia ka dorëzuar ambasadori amerikan në Podgoricë, Roderick Moore – Rice lavdëron vizionin dhe përkushtimin e qeverisë së Malit të Zi ndaj rajonit, si pjesë të Evropës së bashkuar – që mbështetet në liri dhe paqe, drejt një të ardhme prosperuese. Duke... Vazhdo

October 29, 2008  :: Bota, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Rice përgëzon Malin e Zi për njohjen e Kosovës
Tags: ,