Copacabana beach

SONICA 2011 – Internacionalni Eko Festival moderne muzike, umetnosti i kulture
12-16. avgust 2011., Copacabana beach (Ulcinj – Montenegro) SONICA u svom petom, jubilarnom izdanju, je svijetski poznati, internacionalni festival posvećen zaštiti čovekove okoline i održivom razvoju baziranom na izvođačkim umetnostima, elektronskoj muzici i modernoj kulturi, kao izrazu društvene i kulturne integracije u doba napretka i tehnologije. Festival traje 5 dana i sakuplja publiku iz čitavog sveta. Prosečna poseta je oko 5.000 ljudi dnevno, odnosno oko 25.000 ljudi za čitav Festival. Po prvi put u svojoj istoriji,... Vazhdo

August 6, 2011  :: news :: Comments Off on SONICA 2011 – Internacionalni Eko Festival moderne muzike, umetnosti i kulture
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sonica Dance Festival Ulqin-Ulqini prej 12.08.2011
Sonica Festival , i Pesti me rradhë, që organizohet në Plazhin e madhë ”Copacabana ”, sivjet do të mbahet në Ulqin, më 12 deri me 15 gushtë,në vendin e bukur që gjendet vetëm 500 metra ngë uji kristalor dhe i kaltërt të detit Adriatik. Festivali Sonica i këtij viti ndërron vend, nga Italia për 5 vjetorin, që do të mbahet në plazhin e bukur të Copacabanes,Plazhi i madh mes Ulqinit dhe Ada Buna. Edicioni festivalit botëror, që tashmë ka arritur të jetë në mesin e festivaleve më prestigjioze botërore, edhe... Vazhdo

August 5, 2011  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Sonica Dance Festival Ulqin-Ulqini prej 12.08.2011
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sonica Dance Festival  Ulcinj, 12 avgust 2011
Velika plaža u Ulcinju ovog ljeta biće mjesto održavanja jubilarnog petog izdanja poznatog festivala elektronske muzike, Sonica festivala, koji je do sada bio održavan u Italiji, piše na sajtu ove manifestacije (www.sonica-dance-festival.eu). Ovu informaciju je za “Vijesti” potvrdio i Janko Raščanin, poznatiji kao DJ Bee, koji će, uz svoje kolege iz organizacije “Pitch ‘n’ Destroy”, DJ-eve Pseehawa i Irritanta, biti jedan od učesnika ove smotre elektronskog zvuka. Sonica festival će, prema najavama organizacije “Reloaded”,... Vazhdo

August 5, 2011  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Sonica Dance Festival Ulcinj, 12 avgust 2011
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sonica Festival paralajmëron një festival që do të mbahet mend ne Ulqin
Sonica Festival , i Pesti me rradhë, që organizohet në Plazhin e madhë ”Copacabana ”, sivjet do të mbahet në Ulqin, më 12 deri me 15 gushtë,në vendin e bukur që gjendet vetëm 500 metra ngë uji kristalor dhe i kaltërt të detit Adriatik. Festivali Sonica i këtij viti ndërron vend, nga Italia për 5 vjetorin, që do të mbahet në plazhin e bukur të Copacabanes,Plazhi i madh mes Ulqinit dhe Ada Buna. Edicioni festivalit botëror, që tashmë ka arritur të jetë në mesin e festivaleve më prestigjioze botërore, edhe... Vazhdo
Ulqini edhe kësaj vere me çmime te ulta për turistët
Ulqini dhe në pergjthesi Mali i Zi benë ulje çmimesh për të tërheqyr sa më shumë turistë. Kjo është strategjia që ka zgjedhur për këtë sezon veror sektori i turizmit i Malit të Zi e sidomos Komuna e Ulqinit. Në një prezantim  të ofertës turistike verore ne panairet e nryshme, administratorët publikë thanë se për këtë vit ofrohen çmime tejet të volitshme. “Ne po ofrojmë për turistët që dëshirojnë të kalojnë pushime në Mal të Zi çmime shumë të volitshme. Në kulmin e sezonit çmimi është... Vazhdo
Full information of Sonica dance festival – Velika Plaza / Montenegro
Sonica Festival 2011 / 5th Special Edition / 12 – 15th August 2011 / Montenegro Hi Guys, Good to see so many positive comments about Sonica 2011! Check out the promo video here: http://www.youtube.com/watch?v=F4lQkeiDyOA Ticket’s are now on sale for what is looking set to be one of the best / purest psy-trance parties this summer – we really hope you can join us at our beautiful new beach venue! Full information + line up below. All info here: http://www.sonica-dance-festival.eu/ We hope to see you! BOOOOOM! Sonica... Vazhdo

January 19, 2011  :: Intervista / Intervju, Ngjarjet - Events :: Comments Off on Full information of Sonica dance festival – Velika Plaza / Montenegro
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ulcinj: Games without frontiers at Copacabana
Programme at the beach in Ulcinj: a treat for all tastes- musicians, magicians and models in bikini promoting the latest collection for the forthcoming season. Water sport competitions and sand sport competitions such as “Pro Beach Soccer” at Copacabana. Ulcinj – On the occasion of the season’s beginning and May 1st holiday, an interesting entertainment programme under the slogan “All to Copacabana” will be organized this year too on the Copacabana beach in Ulcinj. Organizers expect guests from all over Montenegro and the region... Vazhdo

April 28, 2009  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Ulcinj: Games without frontiers at Copacabana
Tags: , , ,