Curajt pasht

KNSH-ja: Te ndalohet shitja e Kripores,skenar per ndryshimin e strukturës etnike në Ulqin
Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi, po ndjekë me vëmendje situatën e krijuar me paralajmërimin e shitjes së Kripores në Ulqinit dhe kundërshton ashpër skenarin e hidhur që po i përgatitet kësaj ndërmarrje, simbol i Komunës së Ulqinit dhe më gjerë. KNSH-ja, vlerëson se kemi të bëjmë edhe me një tentative të radhës me qëllim të rrënimit në tërësi të ekonomisë së Ulqinit dhe resurseve natyror të sajë si dhe devastimit e tjetërsimit përfundimtarë të pasurisë së paçmueshme të Kripores... Vazhdo