Dancing with the stars

Vesa Luma zhvendoset në Tiranë, mund të jetë në garën e “Dancing with the stars”
Këngëtarja Vesa Luma, pas festave të fundvitit ka vendosur që të vendoset të jetojë në Tiranë, për një periudhë prej dy deri në tre muaj. Arsyet e kësaj zhvendosjeje, vetë këngëtarja nuk dëshiron t’i bëjë publike, por thuhet që ajo ka marrë një ofertë nga organizatorët e spektaklit “Dancing with the stars Albania”, për të qenë një nga konkurrentet e këtij viti. Edhe pse ishte përfolur më herët se në këtë garë do të marrë pjesë këngëtarja tjetër, Dafina Zeqiri, ajo vetë e ka... Vazhdo
Genta Ismaili, me linja seksi dhe këngë tallava
Mjafton të përmendësh emrin e Genta Ismailit, që sallat e koncerteve të mbushen sakaq. Për shkak të talentit të saj për muzikë e sidomos linjave shumë të mira të trupit, ky efekt është përherë i suksesshëm. E përveç se në Kosovë, e pamë këtë gjatë gjithë javëve edhe në Shqipëri në spektaklin “Dancing with the stars”. Megjithatë, përveç kësaj pjese të njohur, Genta shquhet gjithashtu edhe për eksperimentet që bën në muzikë, në pjesën më të madhe të të cilave ka qëlluar në shenjë. Deri... Vazhdo