Daut Ceka

Partia Demokratike organizon Koktej 23.12.në Hotel Mediteran
Me rastin e Njevjetorit te themelimit dhe festave te fundvitit, Partia Demokratike organizon Koktej me daten 23 dhjetor ne ambijentet e Hotel “MEDITERAN” ne ora 20.00h Ju mirepresim!  Vazhdo

December 21, 2012  :: AnketĂ« / Anketa :: Comments Off on Partia Demokratike organizon Koktej 23.12.nĂ« Hotel Mediteran
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Intervistë me Fatmir Gjekën,bartës i listës së Koalicionit shqiptar,numër 7 në listën zgjedhore
7 pyetje z. Fatmir Gjeka,bartĂ«s i listĂ«s sĂ« Koalicionit shqiptar, numĂ«r 7 nĂ« listĂ«n zgjedhore “JEMI BASHKË”, PËR TË FOLUR ME NJË ZË Gjeka:Vota e shqiptarĂ«ve pĂ«r ne Ă«shtĂ« e shenjtĂ« dhe obligim moral,njerĂ«zor dhe mbi tĂ« gjitha kombĂ«tar  pĂ«r njĂ« cilĂ«si mĂ« tĂ« mirĂ« ekonomike,qytetare dhe nacionale nĂ« Mal tĂ« Zi.Do tĂ« jemi pjesĂ«marrĂ«s nĂ« edicionin e ardhĂ«m tĂ« Parlamentit tĂ« Malit tĂ« Zi. SHPI:Z Gjeka, Koalicionin shqiptar,Lidhja Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare,shqiptarĂ«t,... Vazhdo

October 5, 2012  :: Intervista / Intervju :: Komente (7)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Video Spoti Koalicioni Shqiptar – LDnĂ«MZ, Partia Demokratike & Alternativa Shqiptare
Lista zgjedhore e Koalicionit Shqiptar “Koalicioni Shqiptar – Lidhja Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare“ Fatmir Gjeka, Mehmet Bardhi, Gjergj Camaj, Saubih Mehmeti, Zylfije Duraku, Marash Dedvukaj, Nik Gjeloshaj, Feim Avdiu, Aishe Gjeçbritaj, Gjoka Dukaj, Zarifja Gjoni, Isa Nikqi, Fitim Dragoviqi, Daut Ceka, Gjyljeta Nela, Agron Berishaj, Blerta Ramoviq, Besa Bardhi, Ilirjana Ujkashi, Agnesa Daci, Haxhi Sulejmani, Hajredin Kovaçi, Rifat Djinoviq, Ardita Rama, Mark Lucgjonaj, Agron Mehmedi, Alma... Vazhdo

October 5, 2012  :: Politika :: Komente (4)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Listat zgjedhore e Koalicioneve Shqiptare në Mal të Zi
Komision Zgjedhor i Malit tĂ« Zi ka bere publike listat e plota te te gjithe subjekteve politike qe do marrin pjese ne zgjedhjet parlamentare me 14 tetor ne Mal te Zi. Ne do paraqesim listat e plota zgjedhore te 4 koalicioneve shqiptare qe do marrin pjese ne keto zgjedhje. Lista zgjedhore e Koalicionit Shqiptar “Koalicioni Shqiptar – Lidhja Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare“ Fatmir Gjeka, Mehmet Bardhi, Gjergj Camaj, Saubih Mehmeti, Zylfije Duraku, Marash Dedvukaj, Nik Gjeloshaj, Feim... Vazhdo

September 23, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / ReportaĆŸa :: Komente (20)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Saubih Mehmeti, bartës i listës Lidhja Demokratike në Mal të Zi
Lidhja Demokratike Zgjedhjet pĂ«r kĂ«shilltarĂ« nĂ« KK tĂ« Ulqinit – 17 tetor 2010 – VOTONI Nr. 7 PĂ«r komunĂ«n e Ulqinit vizion i ri me vlera tĂ« dĂ«shmuara,Saubih Mehmeti bartĂ«s i listĂ«s Lidhja Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi thekson se ai sheh tĂ« vetmin shans tĂ« zhvillimit tĂ« Ulqinit nĂ« decentralizimin e pushtetit. “Komuna e Ulqinit nuk ka asnjĂ« kompetencĂ« pĂ«r tĂ« zotĂ«ruar me resurset e bregdetit, si potencial i vetĂ«m dhe real qĂ« mund ta nxjerrĂ« kĂ«tĂ« zonĂ« nga kolapsi ekonomik”, thekson ai. se janĂ« rrĂ«nuar... Vazhdo
U mbajt tryeza me titull “konsolidimi i KĂ«shillit Nacional tĂ« ShqiptarĂ«ve nĂ« Mal tĂ« Zi”
Pa konsensus pĂ«r çështjet qĂ« brengosin shqiptarĂ«t PodgoricĂ« – Projekti pĂ«r MarrĂ«dhĂ«nie Etnike, njĂ« organizatĂ« joqeveritare amerikane, organizoi tĂ« hĂ«nĂ«n nĂ« PodgoricĂ« tryezĂ«n me titull “Konsolidimi i KĂ«shillit Nacional tĂ« ShqiptarĂ«ve nĂ« Mal tĂ« Zi”. PĂ«rveç temĂ«s themelore qĂ« ka tĂ« bĂ«jĂ« me rolin e KĂ«shillit Nacional tĂ« ShqiptarĂ«ve nĂ« Mal tĂ« Zi, nĂ« tryezĂ« Ă«shtĂ« diskutuar mbi temat qĂ« brengosin pakicĂ«n shqiptare nĂ« Mal tĂ« Zi dhe se a ekziston konsensusi nĂ« skenĂ«n politike shqiptare nĂ« Mal tĂ«... Vazhdo
PunĂ«torĂ«t janĂ« tĂ« vendosur tĂ« vazhdojnĂ« grevĂ«n nĂ« fabrikĂ«n e TepihĂ«ve dhe Qilimave ,,Ultep” nĂ« KatĂ«rkollĂ«
KUMTESË PËR OPINION NjĂ« delegacion i Lidhjes Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi, i kryesuar nga kryetari i saj dhe deputeti nĂ« Parlamentin e Malit tĂ« Zi, z. Mehmet Bardhi, me bashkĂ«punĂ«torĂ«t, kĂ«shilltarĂ«t e LD-sĂ« nĂ« KK tĂ« Ulqinit: Kadri Sinani, Tahir Tahiri dhe Basri Lika, si dhe koordinatorĂ«t Daut Ceka dhe Hajredin Kovaçi, vizitoi tĂ« hĂ«nĂ«n, mĂ« 23. 06. 2008 ShoqĂ«rinĂ« Aksionare pĂ«r Prodhimin e TepihĂ«ve dhe Qilimave ,,Ultep” nĂ« KatĂ«rkollĂ« dhe biseduan me punĂ«toret dhe drejtoreshĂ«n ekzekutive zonjĂ«n Drita Muçaj,... Vazhdo
35 anëtarët e Këshillit Nacional Shqiptar në Mal të Zi
KĂ«shilli Nacional Shqiptar pĂ«rbĂ«het prej 35 anĂ«tarĂ«ve. NjĂ«zet prej tyre e kanĂ« siguruar kĂ«tĂ« tĂ« drejtĂ« nĂ« bazĂ« tĂ« funksionit: Fuad Nimani, ministĂ«r pĂ«r Mbrojtjen e tĂ« Drejtave tĂ« Njeriut dhe Pakicave, GĂ«zim Hajdinaga, kryetar i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, Smail Maliq Çunmulaj, kryetar i KomunĂ«s Urbane tĂ« Tuzit, Mehmet Bardhi, kryetar dhe deputet i LD nĂ« MZ, Ferhat Dinosha, kryetar dhe deputet i UDSH-sĂ«, Amir Hollaj, kryetar i PPD-sĂ«, Nazif Cungu, kryetar i ForcĂ«s sĂ« Re Demokratike – Forca, Ali Doda, kryetar i... Vazhdo
Mehmet Bardhi zauzeo Savjet
DUA odlu?ila da se ĆŸali ustavnom sudu zbog izbora ?lanova nacionalnog savjeta albanaca Ulcinj/Podgorica – Predsjednik Demokratskog saveza Mehmet Bardhi naljutio je svoje kolege iz Demokratske unije Albanaca koji su, kao i ?elnici Partije demokratskog prosperiteta prije nekoliko dana, najavili ĆŸalbu Ustavnom sudu. Razlog je izbor elektorske skupĆĄtine Nacionalnog savjeta Albanaca u kojoj su, kako tvrde u DUA i PDP-u, ogromnu ve?inu mjesta zauzeli ?lanovi Bardhijeve stranke. Bardhi isti?e da je sve ura?eno u skladu sa zakonom, a... Vazhdo
Të shtunën në Ulqin u mbajt kuvendi i elektorëve për zgjedhjen e anëtarëve të këshillit nacional të shqiptarëve
U zgjodhĂ«n 15 anĂ«tarĂ« Ulqin – Kuvendi i elektorĂ«ve zgjodhi tĂ« shtunĂ«n 15 anĂ«tarĂ«t qĂ« do t`i pĂ«rfaqĂ«sojnĂ« nĂ« tĂ« ardhmen shqiptarĂ«t nĂ« KĂ«shillin e tyre nacional. AnĂ«tarĂ« tĂ« KĂ«shillit Nacional tĂ« ShqiptarĂ«ve u zgjodhĂ«n Agron Mehmedi, Ali Gjeçbritaj, Daut Ceka, Fadil Kovaçi, Gani Kukaj, Hajrudin Kovaçi, Husein Daciq, Ismail Doda, Mehmet Tafica, Musa Gjokaj, Naser Perasheviq, Palo Dreshaj, Tahir Gjonbalaj, Tahir Tahiri dhe Taip Kurti. NĂ« Kuvend morĂ«n pjesĂ« 48 elektorĂ« nga 49 sa ishin ftuar. PĂ«rveç 15... Vazhdo

Page 1 of 212