Demirijt

Koncert Festiv në Katerkollë me rastin e 100 vjetorit
KĂ«shilli Nacional i ShqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi, filloi parmbrĂ«mĂ« nĂ« KatĂ«rkollĂ« me maratonĂ«n e organizimeve tĂ« Manifestimeve me rastin e 28 NĂ«ntorit – FestĂ«s sĂ« Flamurit dhe 100 Vjetorit tĂ« PavarĂ«sisĂ«. Edhe pse ishin bĂ«rĂ« tĂ« gjitha pĂ«rgatitjet qĂ« manifestimi tĂ« mbahet pĂ«rjashta, kushtet atmosferike na detyruan tĂ« zhvendosemi nĂ« rest.,,Diamant”. NĂ« praninĂ« e njĂ« numri tĂ« madh tĂ« pjesĂ«marrĂ«sve, filloi programi i pasur artistik, ku pĂ«rveç fjalĂ«s sĂ« rastit tĂ« kryetarit tĂ« KĂ«shillit Nacional... Vazhdo

November 18, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Rajoni / Region :: Comments Off on Koncert Festiv nĂ« KaterkollĂ« me rastin e 100 vjetorit
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Potencialet prodhuese nga Ana Malit dhe Kosova promovohen në Katërkollë të Ulqinit
Foto: Ana E Malit Tradita Facebook Manifestimi  ”Dita e shegĂ«s” i organizuar ditĂ«n e enjte nĂ« KatĂ«rkollĂ« tejkaloi tĂ« gjitha parashikimet edhe tĂ« vet organizatoreve. Nuk mbahet mend njĂ« manifestim i kĂ«tij lloji tĂ« jetĂ« mbajtur nĂ« kĂ«to anĂ« dhe interesim tĂ« tillĂ« nga prodhuesit vendor pĂ«r ekspozimin e prodhimeve tĂ« veta. NĂ« manifestimin Dita e ShegĂ«s” nĂ« KatĂ«rkollĂ« tĂ« Ulqinit, u ekspozuan edhe potencialet e KosovĂ«s nga Aleanca Kosovare e Bizneseve. Nazif Cungu, kryetar i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, tha... Vazhdo

November 16, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija, Lajmet / Vijesti :: Komente (2)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

“Kalendari” – ShqiptarĂ«t nĂ« Mal tĂ« Zi nĂ« 100 vite
“Kalendari” – ShqiptarĂ«t nĂ« Mal tĂ« Zi nĂ« 100 vite “Kalendari” pĂ«rfshin tri pjesĂ«,duke vĂ«nĂ« nĂ« qendĂ«r tĂ« vĂ«mendjes njĂ« epizodĂ« tĂ« jetĂ«s sĂ« ulqinakĂ«ve dhe shqiptarĂ«ve nĂ« trevat tjera nĂ« Malin e Zi nĂ« 100 vite. KundĂ«rshtitë : pesimizĂ«m – optimizĂ«m,bashkim-ndarje,lumturi-vuajtje,gĂ«zim-trishtim,pĂ«rbĂ«jn njĂ« gĂ«rshetim tĂ« veçantĂ« tĂ« shĂ«nuar nĂ« kalendar. Persiatja e shqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi ndĂ«r vite,pĂ«r tĂ« hapur kufirin me shtetin AmĂ«,shĂ«nonte njĂ« ngjarje rrĂ«qenthĂ«se dhe atdhetare,si... Vazhdo

November 13, 2012  :: Lajmet / Vijesti, ShoqĂ«ria / DruĆĄtvo :: Komente (3)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

BKA organizon manifestimin “Dita e ShegĂ«s” 15 nĂ«ntor 2012
BKA organizon manifestimin “Dita e ShegĂ«s” 15 nĂ«ntor 2012, e enjte ora 11.00h nĂ« KatĂ«rkollĂ«. JENI TË MIRËSEARDHUR BIZNIS KLUB ANAMALIT Kontakt tel:  069/964-461                        biznisanamalit@gmail.com FTESË Biznis Klub Anamalit nĂ« bashkĂ«punim me komunĂ«n e Ulqinit dhe ndĂ«rmarrjen „Agro-Vita” organizojne manifestimin „Dita e ShegĂ«s” E enjte, 15 nĂ«ntor 2012, ora 11.oo – nĂ« KatĂ«rkollĂ«. ‱ Marrin pjesĂ«: prodhues tĂ« shegĂ«s dhe prodhimeve tĂ« tjera nga... Vazhdo
Hapet Panairi tĂ« artizaneve nĂ« kompleksin LAMIGA nĂ« KrythĂ« + Foto – Video
TĂ« shtunen me datĂ«n 03.11.2012, pranĂ« ambjenteve tĂ« kompleksit “Lamiga” u organizua ceremonia e hapjes sĂ« Panairit tĂ« ParĂ« MbarĂ«kombĂ«tar tĂ« ArtizanĂ«ve pĂ«r nder tĂ« DitĂ«s sĂ« Flamurit dhe 100-Vjetorit tĂ« PavarĂ«sisĂ« sĂ« ShqipĂ«risĂ«, tĂ« organizuar nga Shoqata e ArtizanĂ«ve ShqiptarĂ« por si ide e artizanit nga Ana e Malit, zotĂ«ri Ramiz Hajdarit.Ne organizimin e panairit ndihmuan shoqata “Labeatet”e zonjĂ«s Luljeta Avdiu Cura, si edhe nuk mungoi pĂ«rkrahja e KĂ«shillit Nacional i ShqiptarĂ«ve. TĂ«... Vazhdo
Panair – Ekspozite – Ftese nĂ« kompleksin LAMIGA nĂ« KrythĂ«
Jeni te mireseardhur !Panairi organizohet me perkrahjen e Keshillit Nacional te Shqiptareve. Panairi do te zhvillohet me datat 3 dhe 4 nentor 2012 ne ambientet e kompleksit LAMIGA ne Krythe te Komunes se Ulqinit me fillim ne oren 11:00.Shoqata e Artizaneve Shqiptar me rastin e Dites se Flamurit dhe 100-vjetorit te Pavaresise se Shqiperise, organizon Panairin (Ekspoziten) e Pare te Artizaneve nga trevat shqiptare. Ftese Jeni mire se ardhur…….. http://www.vimeo.com/27198257      Vazhdo
Intervistë me Fatmir Gjekën,bartës i listës së Koalicionit shqiptar,numër 7 në listën zgjedhore
7 pyetje z. Fatmir Gjeka,bartĂ«s i listĂ«s sĂ« Koalicionit shqiptar, numĂ«r 7 nĂ« listĂ«n zgjedhore “JEMI BASHKË”, PËR TË FOLUR ME NJË ZË Gjeka:Vota e shqiptarĂ«ve pĂ«r ne Ă«shtĂ« e shenjtĂ« dhe obligim moral,njerĂ«zor dhe mbi tĂ« gjitha kombĂ«tar  pĂ«r njĂ« cilĂ«si mĂ« tĂ« mirĂ« ekonomike,qytetare dhe nacionale nĂ« Mal tĂ« Zi.Do tĂ« jemi pjesĂ«marrĂ«s nĂ« edicionin e ardhĂ«m tĂ« Parlamentit tĂ« Malit tĂ« Zi. SHPI:Z Gjeka, Koalicionin shqiptar,Lidhja Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare,shqiptarĂ«t,... Vazhdo

October 5, 2012  :: Intervista / Intervju :: Komente (7)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Video Spoti Koalicioni Shqiptar – LDnĂ«MZ, Partia Demokratike & Alternativa Shqiptare
Lista zgjedhore e Koalicionit Shqiptar “Koalicioni Shqiptar – Lidhja Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare“ Fatmir Gjeka, Mehmet Bardhi, Gjergj Camaj, Saubih Mehmeti, Zylfije Duraku, Marash Dedvukaj, Nik Gjeloshaj, Feim Avdiu, Aishe Gjeçbritaj, Gjoka Dukaj, Zarifja Gjoni, Isa Nikqi, Fitim Dragoviqi, Daut Ceka, Gjyljeta Nela, Agron Berishaj, Blerta Ramoviq, Besa Bardhi, Ilirjana Ujkashi, Agnesa Daci, Haxhi Sulejmani, Hajredin Kovaçi, Rifat Djinoviq, Ardita Rama, Mark Lucgjonaj, Agron Mehmedi, Alma... Vazhdo

October 5, 2012  :: Politika :: Komente (4)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

9 Arsyet per te votuar koalicionin Forca per bashkim
1. Mbrojtja dhe pĂ«rdorimi i simboleve nacionale. Ruajtja e kultivimi i identitetit kombĂ«tar. 2. Zhvillimi ekonomik duke nxitur turizmin dhe bujqĂ«sinĂ«. Eleminimi i papunĂ«sisĂ« dhe ndalim i emigracionit. 3. Mbrojtja e tĂ« drejtave tĂ« pronarĂ«ve legjitim. Kthimi i pronave tĂ« ShqiptarĂ«ve kudo qĂ« ndodhen. 4. Bashkimi shqiptarĂ«ve nĂ«pĂ«rmjet infrastrukturĂ«s rrugore. NdĂ«rtimi i rrugĂ«s sĂ« PlavĂ«s, kalimit kufitar tĂ« Zogajt dhe lidhjes Shtoj-VelipojĂ«. 5. Krijimi i KomunĂ«s sĂ« MalĂ«sisĂ«. Zgjerimi i kompetencave tĂ« qeverisjes vendore. 6.... Vazhdo

October 3, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija, Politika :: Komente (26)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Humb jetĂ«n nĂ« aksident rrugor 21-vjeçari Aldin Kurti – Video
NjĂ« 21-vjeçar nga Ulqini i Malit tĂ« Zi ka humbur jetĂ«n nĂ« orĂ«t e para tĂ« mĂ«ngjesit tĂ« ditĂ«s sĂ« sotme si shkak i njĂ« aksidenti nĂ« aksin rrugor LezhĂ«-ShkodĂ«r, nĂ« vendin e quajtur PlezhĂ«. Makina tip Wolksvagen Golf 5 me targa tĂ« Ulqinit, e cila drejtohej nga 21-vjeçari Altin Kurti ka dalĂ« nga rruga, duke u pĂ«rplasur me trafik ndarĂ«sen. Dyshohet se shkak i aksidentit ka qenĂ« pĂ«rgjumja e tĂ« riut, i cili udhĂ«tonte nga Tirana drejt Ulqinit. MĂ«sohet se 21-vjeçari i aksidentuar Ă«shtĂ« i afĂ«rm i kreut tĂ« LĂ«vizjes... Vazhdo

Page 5 of 13« First...34567...10...Last »