deputeti i Alternativës Shqiptare

Sinishtaj: Të gjithë së bashku në zgjedhje
Deputeti i alternativës shqiptare, Vasel Sinishtaj, propozon që para zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në mal të zi të unifikohet trungu shqipta. Tuz- Sipas të gjitha gjasave, zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Mal të Zi do të mbahen në fund të muajit mars. Deputeti i ASH në Parlamentin e Malit të Zi, Vasel Sinishtaj, ka deklaruar për “Kohën javore” se partia së cilës i takon ai, nuk është e interesuar të jetë pjesë e Qeverisë së ardhshme, por atij më tepër i intereson që të ketë sa më... Vazhdo

January 26, 2009  :: Politika :: Comments Off on Sinishtaj: Të gjithë së bashku në zgjedhje
Tags: , , ,

Të shtunën në Ulqin u mbajt kuvendi i elektorëve për zgjedhjen e anëtarëve të këshillit nacional të shqiptarëve
U zgjodhën 15 anëtarë Ulqin – Kuvendi i elektorëve zgjodhi të shtunën 15 anëtarët që do t`i përfaqësojnë në të ardhmen shqiptarët në Këshillin e tyre nacional. Anëtarë të Këshillit Nacional të Shqiptarëve u zgjodhën Agron Mehmedi, Ali Gjeçbritaj, Daut Ceka, Fadil Kovaçi, Gani Kukaj, Hajrudin Kovaçi, Husein Daciq, Ismail Doda, Mehmet Tafica, Musa Gjokaj, Naser Perasheviq, Palo Dreshaj, Tahir Gjonbalaj, Tahir Tahiri dhe Taip Kurti. Në Kuvend morën pjesë 48 elektorë nga 49 sa ishin ftuar. Përveç 15... Vazhdo