Deputeti i Forces së re demokratike

Privatizimi i ndërmarrjeve shkatërroi ekonominë e Ulqinit
Ulqin, 20 dhjetor –   Duke debatuar rreth Ligjit mbi privatizimin e ndërmarrjeve shtetërore, i cili ndodhet në procedurën kuvendore, deputetët shqiptarë, thonë se ky “transformim” e shkatërroi ekonominë e kësaj komune edhe nuk ka asnjë shenjë të rehabilitimit të saj. Deputeti i Forcës së Re Demokratike, Genci Nimanbegu privatizimi i ndërmarrjeve shoqërore u bë pa u pyetur fare ulqinakët, bën të ditur KosovaLive. Qeveria, shton ai, udhëheqësit i solli nga jashtë, të cilët me paratë e privatizimit... Vazhdo

December 20, 2010  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Privatizimi i ndërmarrjeve shkatërroi ekonominë e Ulqinit
Tags: , , , , , ,

Nimanbegu kërkon dorëheqjen e ministrit malazias të Turizmit
Podgoricë, 23 qershor – Derisa ministri i Turizmit, Predrag Neneziq para deputetëve të Kuvendit të Malit të Zi u përpoq të arsyetojë veten dhe resorin ministror që drejton, se “Komuna e Ulqinit sezonin e ardhshëm po e pret e përgatitur dhe se veprimtaritë e planifikuara me qëllim të ngritjes më cilësore të kushteve të pushimit, ndodhen në kulmin e realizimit”, deputeti i Forcës së Re Demokratike, Genci Nimanbegu, ministrit Neneziq i kërkoi dorëheqjen me arsyetimin se “ka shkatërruar turizmin në Komunën... Vazhdo
“Mandatet e garantuara” të shqiptarëve në Mal të Zi në ekspertizë të KE-së
Parlamenti malazias, as pas një debati të ashpër disaditësh nuk arriti të sigurojë shumicën e duhur për të miratuar Propozimligjin e ri zgjedhor, dhe vendosi që atë t`ia dërgojë në ekspertizë Këshillit të Evropës dhe Komisionit venecian. Sipas këtij versioni të propozuar të Grupit punues, partitë politike ose grupet e qytetarëve, të cilët në zgjedhje marrin pjesë si përfaqësues autentikë ose të pakicave nacionale, duhet të arrijnë cenzusin prej 3 për qind. Nënkryetari dhe deputeti i Forcës së Re Demokratike,... Vazhdo

March 13, 2010  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on “Mandatet e garantuara” të shqiptarëve në Mal të Zi në ekspertizë të KE-së
Tags: , , , , , ,

Genc Nimanbegu kërkon sqarime nga parlamenti i Malit të Zi
Ja pra edhe deputeti i Forces së re demokratike fillon karieren e tij politike duke lypur sqarime mbi shkatrrimin e ekonomis së Ulqinit dhe prishjen e shumë Hoteleve në Komunën e Ulqinit sikurse  Hotel Galebi,dhe kush japi urdhrin për shkatrrimin e Hotel Galebit. Deputeti i Forces së re demokratike Genc Nimanbegu flet njisoj edhe për pasojat e vendimeve të gabuara të qeveris së Malit të Zi që  kërcënojnë vendet e punës në komunën e Ulqinit. Në situatën aktuale të ekonomisë së Malit të Zi dhe posaçërisht të... Vazhdo

August 2, 2009  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Genc Nimanbegu kërkon sqarime nga parlamenti i Malit të Zi
Tags: , , , , ,