deputeti

Kryeministri Igor Luksic ju pergjigjet ne Facebook – Video
Link: Igor Lukšić Facebook Sikur para disa vitesh të na thoshin se, për ne shqiptarët e thjeshtë, ka një mënyrë tjetër për të takuar politikanë, qeveritarë, deputetë etj., përveç pritjes pas dyerve të hekurta të institucioneve, nuk do ta kishim besuar.Sot pra ekziston mundësia të komunikosh me kryeministrin e Malit të Zi,Link: Igor Lukšić Facebook dhe të presësh të ju përgjigjigjet pa asnjifar dileme. Po cilët emra shqiptarësh  të rëndësishëm nga Mali i Zi , apo të famshëm, i gjen në facebook?Kush... Vazhdo
Protestë në Ulqin ndaj moskthimit të pronave në Valdanos
Disa qindra qytetarë të Ulqinit, në Mal të Zi, pronar të Gjirit te njohur të Valdanosit, protestuan mbrëmë duke kërkuar kthimin e pronës së tyre. Të mbështetur nga Shoqata e ullishtarëve të Ulqinit dhe Keshilli për kthimin e pronës, protestuesit paralajmëruan se do t’i drejtohen Gjykatës Ndërkombëtare të Strasburgur, nëse qeveria e Malit të Zi nuk anulon vendimin për nisjen e procedurave të privatizimit të Valdanosit. Gjiri i Valdanosit është një nga më të bukurit e bregdetit malazez, i njohur edhe... Vazhdo

August 24, 2009  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Protestë në Ulqin ndaj moskthimit të pronave në Valdanos
Tags: , , , , , ,