dilerat e dhomave

Hajdinaga në aksion për largimin e dilerëve nga rrugët e qytetit të Ulqinit
Kryetari i Komunës së Ulqinit, Gëzim Hajdinaga deklaroi ditën e enjte se që nga dita e sotme janë hedhur në aksion për largimin e dilerëve nga rrugët e qytetit të Ulqinit, të cilët me çdokusht tendojnë t’u imponojnë akomodime në shtëpitë private pushuesve që kanë zgjedhur Ulqinin për të pushuar, njofton KosovaLive. Turistët që arrijnë në Ulqin për të pushuar edhe sivjet po ballafaqohen me dukurinë e ofrimin individual të vendosjes dhe akomodimit, gjë që e karakterizon tërë bregdetin malazias, por... Vazhdo