DILERET

Ulqin: Ofrojnë vendosje në objekte legale
Ulqin, 7 korrik – Turistët që arrijnë në Ulqin për të pushuar edhe sivjet po ballafaqohen me dukurinë e ofrimin individual të vendosjes dhe akomodimit, gjë që e karakterizon tërë bregdetin malazias, por në Ulqin i kalon caqet e një mirëpritjeje të turistëve, mbase për shkak se këtu oferta bëjnë edhe dilerët mashtrues. Numrin e dilerëve të tillë sivjet e kanë shtuar edhe disa dilerë, të cilët ag e terr ndjekin çdo makinë që vjen nga Shkodra apo Tivari, e të mos flasim për invadimin e tyre në Stacionin... Vazhdo

July 7, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ulqin: Ofrojnë vendosje në objekte legale
Tags: , , ,